Napsat recenzi

Hvězdy před očima, nikoliv u VE

Recenze hotelu Villaggio Turistico Europeo ** (Itálie - Sicílie - Catania)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 396x
Recenze se líbila: 574 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Věděla jsem, že jedu do kempu, takže s luxusem jsem nepočítala. Ale neochota majitelů (či správců) kempu mě šokovala. Po ochotou překypujících Řecích to pro mě byla studená sprcha. První šok - neochota mluvit jinou řečí než italštinou. Když už nebylo zbytí, pak velmi lámaně anglicky, ale spíš to působilo dojmem že nechtějí.

Ubytování  průměrně (3/5)

Studia v porostu stromů, tudíž plno nezničitelných komárů. Na naše odpuzovače nereagovali. Vybavení spartánské, s úklidem se nepředřeli.

Strava a stravování  průměrně (1/5)

Strava vlastní. Cestovka slibovala v areálu kempu obchod, ten se však skládal ze dvou

malých regálků, na kterých se krčily cca 3 láhve oleje a nějaké těstoviny v sáčku.No víc jak 30 položek to nebylo. O pečivu a ovoci, zelenině ani zdání. Nejbližší obchod až ve městě Catanii autobusem 6 km.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1/5)

Nezájem, neochota, "co byste za ty peníze ještě nechtěli?!" Avízovali bazén. Když jsme urgovali, aby alespoň vybrali napadané listí, abychom jej mohli použít, vyřešili to tak, že branku v oplocení zamkli a řekli že je po sezoně a tudíž nemají povinnost jej udržovat.

Pláž a moře  průměrně (3/5)

Krásná písečná pláž, ale v Itálii je v září již po sezoně, přece pro těch pár hostů nebudou pláž uklízet. Takže odpadky kam se podíváš, spousta lehátek polámaných, v druhém týdnu již posbírali vetšinu dobrých lehátek a slunečníků, však vám to bude stačit.

Okolí hotelu  průměrně (2/5)

Není kam jít na procházku. Kolem moře jen písečná pláž až do města bez jakýchkoliv chodníků. Silnice velmi frekventovaná, opět bez chodníku či odstavného pruhu, koledujete si o střet s autem. Takže opět jen autobusem. Jízdní řády orientační, buď jedou nebo ne. Nelíbí se? Vemte si taxi. Půjčovna aut - za kauci chtěli víc než nás stál celý pobyt. Abych nezapomněla - čtvrtek až neděle z 2 km vzdáleného objektu diskotéky kravál, ale opravdu kravál, jiný výraz mě nenapadá, do 4 až 5 hodiny ranní.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Zhýčkána několikanásobným pobytem v Řecku - Sicílie již nikdy víc. Bohužel, země za to nemůže, můžou za to lidé a jejich přístup k hostům.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Jan: Aj ja som tam bol - 23. 6. 2014 18:29

Chcem reagovat na tuto recenziu,ja som bol tiez v spominanom Vilagiu,zazil som tam super ochotu,perfektne hovorili po nemecky,komare ziadne nakolko to tam striekaju dva krat do tyzdna proti nim,obchod uplne postacuje a kusok od Vilagia je Spare obchod velky.Jedinu vec co kladne hondnotili je plaz a ta sa mne absolutne nepacila,same bahno a tepla voda,bazen skvely pol penzia brutalne dobra,pribral som tam 5kg.d reagovat

indza: Teď jsem přijel - nikdy více !!! - 16. 7. 2014 14:04

Asi jsme byli každý jinde.Teď jsme se odtud vrátili a nikdy více. Zaplatili jsme cestovce 17 litrů za 2 dospělí a 2 děti a byli ve špinavém, polofunkčním krcálku s výbavou 50 let zpátky, s diskotékou u hlavy a polskou omladinou okolo. Služby skoro nula, jen moře celkem OK. Tak hrozný ubytování jsme ještě nezažil a že jsme toho sjeli po evropě hodně. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sicílie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání