Napsat recenzi

Krásná dovolená ve Stintinu

Recenze hotelu Stintino Calas Hotel *** (Itálie - Sardinie - Stintino)

Hodnocení:
průměrně: 2,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 329x
Recenze se líbila: 310 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Délka pobytu - 2 týdny.

Okolí hotelu, služby a zejména personál - předčilo očekávání.

Strava a ubytování splnily očekávání.

Ubytování  průměrně (3,2/5)

Odpovídá 3 hvězdičkám. Nadstandardní byl každodenní úklid. Výměna ručníků pravidelně po 3 dnech, na požádání kdykoli. Klimatizace funkční, pokoje účelově a dobře vybavené. Ubytování odpovídá minimálně popisu cestovní kanceláře,spíše lepší.

Strava a stravování  průměrně (2,4/5)

Množství a kvalita poskytovaných jídel bez problémů. Rozsah all inclusive odpovídá popisu cestovní kanceláře - 3 jídla denně formou bufetu ve vymezených časech, pití (pivo, červené i bílé víno a několik druhů nealko nápojů) kdykoli bez omezení. Navíc odpolední svačina donesená k bazénu. Skladba jídla pestrá - maso, ryby, zelenina, ovoce, ...)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3/5)

Vybavení hotelu vesměs nové. Krásný velký nepravidelný bazén s mořskou vodou a stánkem s občerstvením. Stánek ale není zahrnut v all inclusive a nápoje se platí (kromě donesené odpolední svačiny s nápoji). Personál fantastický. Velmi přátelské jednání. Služby perfektní.

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

Dvě písečné pláže cca 50 m od bazénu. Písek přechází v kamenité dno. V blízkosti jsou na pobřeží další menší písečné pláže. Jinak je pobřeží skalnaté vhodné ke šnorchlování. V moři je průzračná voda. Na pobřeží je stezka vhodná k procházkám.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Hotel je na klidném místě s krásným okolím. Pláž La Pelosa je cca 4 km daleko, městečko Stintino s nádherným přístavem cca 2 km. Lze dojít pěšky, zčásti i při moři (krásná procházka) nebo dojet autobusem za 1 €. Jezdí každou hodinu oběma směry. Na La Pelose a ve Stintinu si lze pronajmout vodní taxi (25 €/osoba), či zakoupit výlet lodí na ostrov Asinara.

Celkový dojem  průměrně (2,7/5)

Po všech stránkách vynikající.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 5
z 13 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Sardinie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání