Napsat recenzi

Kam nejet na dovolenou

Recenze hotelu MClub Marmorata Resort Mangia's *** (Itálie - Sardinie - Santa Teresa di Gallura)

Hodnocení:
průměrně: 3,3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 659x
Recenze se líbila: 305 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Dovolená ve srovnání s jinými našimi dovolenými v Řecku, Španělsku anebo Turecku nebyla levná. Po příletu do Olbie a cestě do hotelu jsme na základě tvrzení delegátky nabyli dojmu, že nás čeká luxusní dovolená v luxusním hotelu, navíc s Ultra all inklusive a 99,5% všech účastníků bylo naprosto spokojených. Vybírali jsme podle nabídky v katalogu, kde se u názvu hotelu honosily čtyři hvězdičky, Bohužel až později jsme se dozvěděli, že to nejsou hvězdičky, ale sluníčka. Pak už naše překvapení nebralo konce.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Luxusní hotelový pokoj se změnil po otevření v zatuchlou kobku s jedním malým oknem, kde navíc přes terasy vedou regulérní cesty, takže nemáte žádné soukromí. Skříně a skříňky jsou snad ze začátku minulého století a tak jsme po celou dobu pobytu měli všechny osobní věci v kufrech. Jít na záchod v noci, znamenalo vzbudit všechny, protože dveře neuvěřitelně vrzaly.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Výběr jídla byl hodně chudý a stejný.

Snídaně, vysušená volská oka nebo suchá míchaná vajíčka, jeden salám, jeden sýr, jakési saláty, z ovoce většinou blumy, slívy, broskve, hrušky …. A pak sladké… Ještě tak kafe ušlo.

Obědy, saláty, většinou jedno maso, ryby bez chuti, hranolky, krokety nebo brambory. Jednou byly řízky. Ovoce stejné jako na snídani, snad jednou červený meloun nebo banány. Pak dost sladké a někdy i zmrzlina. Víno se dalo čepovat do džbánků, ale slabá krabicová úroveň.

Večeře, podobná jako oběd.

Vždy se vám do jídelny nahrne ještě spousta dětí, protože tam pravděpodobně tráví něco, jako jsou naše tábory. Pokud nepřijdete na otevření jídelny, máte problém.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Telefony a tablety. Je tam strašně slabý signál, na pokoji máte namísto operátora většinou „žádná služba“, prostě nic. Pokud si myslíte, že využijete mobilní data, tak musíte hodně chodit a najít místo a stejně otevřít stránku trvá nekonečně dlouho. Wi-fi je jen na recepci, ale to ví každý. Signál je, ale o data se dělíte s dalšími minimálně padesáti lidmi, rychlost připojení nemusím vysvětlovat…

Pláž a moře  průměrně (4,6/5)

Pláže všeobecně jsou tam hezké

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Kolem ale nic kromě kopců není.

Celkový dojem  průměrně (3,3/5)

Vrcholem byl bar a ultra all inklusive. Kolem baru hrozen lidí a čekalo se 5, 10 i 15 minut. Na každý nápoj byla třeba jedna karta, kterou „barman“ poctivě vkládal do počítače pokladny. Velké sklenice 0,4 L většinou nebyly a tak pivo nalévaly do malých. To bylo vypité hned. takže znovu čekání ve frontě. Víno nalévaly do skleniček odhaduji tak na 1 deci. Pokud chtěl někdo Colu pro děti, byl většinou odkázán k automatu na kartu. Rozdíl mezi kvalitou Coly z baru a automatu byl evidentní. Bar byl sice otevřený do 01:00, ale to naše ultra all inklusive skončilo už ve 23:00, pak zaplať.

Voda v lahvích na baru byla za 2€. Museli jste si ale na recepci předem nabít kartu. Kdo si nabil moc a nevyčerpal, zbytek mu propadl.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 8
z 12 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Marek Kamenický: Re: - 23. 7. 2017 2:58

Souhlasím, že hotel je drahý, osobně bych za něj plnou cenu nedal. :) Nicméně za 15 200kč/os. to bylo berné a dostal jsem přesně to, co jsem očekával! Nádherná voda - proto k moři jezdim :) Nepochopitelné pro mě je Vaše hodnocení ubytování a stravy. Vybavení sice je starší, ale to snad není důvod si do šupliku nebo na ramínko do skříně nedat oblečení. Pokoj měl nějakých 16m + předsíňku a koupelnu - kolik byste tam chtěli nacpat oken? No a teď ke stravě. Snídaně byly slabší, ale vybral si snad každý - míchaná vejce, volská oka, vařená vejce, párečky nebo slanina, salám, sýr, marmelády, nutella, kompoty, jogurty, ovoce (tam, uznávám, to bylo slabší), pečivo a sladké pečivo (většinou tak 5-6 druhů?) to mi přijde obstojné. Obědy - saláty, zelenina, rýže, brambory, ovoce, sýry, salámy, ryby, maso, mořské potvory, 3 druhy těstovin, rizoto, zmrzlina atd.. Výběr byl dostatečný a po pár dnech si snad každý vyseparoval, co mu chutnalo. Večere byly nejbohatší - kromě všeho, co bylo u oběda (jídla se v jeden den neopakovala), navíc přidali pizzu, všelijaké žákusky atp. - opět výběr bohatý! Dále - kousek od hotelu malé městečko - Santa Teresa - autobusem 1,50€ a zpátky 1,30. Dalo se dojet až do Capo Testa za stejné peníze a to byl výlet na celé odpoledne - projít tam skály byl krásný zážitek. Popřípadě lze zakoupit lístek do autobusu na celý den za 3,30€ a můžete toho objezdit mnohem více. All inclusive bar hodnotit nebudu, tam se shodneme,ze to bylo tragické. Nevadil mi ani tak system karet jako sortiment pro tip travel - kde nic tu nic. Nebudu psát vlastní recenzi, vypsal jsem se zde dost, protože jsem s Vámi úplně nesouhlasil a tak hrozné to vážně nebylo. Takže si dovolím přidat tip pro další případné klienty. Výlety od cestovky nebrat! Korsika za 110€? Ze St. Teresy jezdi 2 společnosti (jedna za 41€ na osobu a druhá za 51,70€ - asi přirážka že jezdí častěji - obě ceny jsou za zpáteční palubní lístek) a doporučuji výlet z hotelové pláže na okolní ostrovy - jízda na člunu zážitek, dostali jsme malý snack a sekt (pro dětí pitíčka), 3 zastávky na koupání, jedna jen na focení (nesmělo se kotvit). Přímo do La Madaleny nejezdí, ale o to jsme ani nestáli. Cena 50€ a za 4 hodiny jsme byli zpátky. Od cestovky je to celodenní výlet s obědem (těstoviny) a La Madalenou navíc za 80€. Ze St. Teresy jezdí to samé za 50€ jen vyplouvají v 9:15 a do přístavu se dá dostat až v 9:30 - třeba by počkali, ale na to jsme se neptali :) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sardinie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání