Napsat recenzi

Cala della Torre ****

Recenze hotelu Cala della Torre Resort **** (Itálie - Sardinie - La Caletta)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2012
Přečteno: 1 390x
Recenze se líbila: 697 čtenářům
Fotografie: 17
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Cala della Torre Cala della Torre

Jako první bych chtěl upozornit, že hotel už má 4 hvězdičky. Strávili jsme tam týden, ale nemůžeme si to vynachválit.

Ubytování  průměrně (4/5)

Hezký pokoj plně odpovídal dispozicím uvedeným v popisu od cestovní kanceláře. Manželská postel, televize s množstvím italských kanálů, z toho 3 hudební.

Koupelna mramorová se sprchovým koutem, záchodem a bidetem ( společne v jedné místnosti). Při zapnutí světla koupelny se automaticky zapne ventilace koupelny. Ve výbavě je taky fén. Zrcadlo veliké přes celou koupelnu. Veliké ručníky na osušení těla. Malé ručníky na ruce. Malé ručníky k bidetu. Malý ručník pod nohy při vycházení ze sprchového koutu ( skleněný). K pokoji navazovala malá zahrádka ( stůl, 2 židle, popelník, sušák na prádlo), protože náš pokoj byl v nejnižším podlaží(suterénu?). Dveře pokoje se otevírají klíčem.

Strava a stravování  průměrně (5/5)

All inclusive strava je poskytována pro všechny ( není jiné volby). Forma bufetových stolů. Strava spíše italská a sardská. Na výběr z úseků masa a ryb, těstoviny, saláty, krájená zelenina, syry a uzeniny, zákusky a ovoce. Brát je možno dle libosti. Pár jídel např. některé druhy těstovin je nutno poptat u personálu, z důvodu aby bylo jídlo neustále teplé. A ten umí jenom italsky, ale není problém dorozumět se posunky. Kvalita jídla byla velice dobrá. S mořskými plodama to nepřeháněli. Průběžne personál odnášel použité talíře. Restaurace byla čistá a prostraná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Uklízení pokojů každý den ( i o víkendu) včetne výměny všech osušek. Každá osoba dostane při check inu karty na modré osušky k bazénu(stejné se používají i na pláž), které lze dvakrát za pobyt vyměnit (zhruba každé dva dni). Na pláž jezdí autíčko"vláček" přibližne každých 15 minut až půl hodiny. Hotel organizuje animační programy ( ale pouze v italštině) během dne i večer pro dospělé i děti až do 23:00.

V hotelu je jeden bar při bazénu(10:30 do 18:30) a jeden vedle restaurace (11:00 do 23:00) kde lze využít nabídky all inclusive : vodu, víno, džusy, pivo, post mix limonády, rum-cola, vodka-dzus, gin-7up, likery mirto a limoncello, Filu e Ferru , americkou kávu.

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Hotelová pláž 750m kam lze využít hotelový vláček, ale je možno dojít i pěšky. U pláže bar nebyl. Jsou tam ale lehátka a slunečníky, my jsme tuto možnost nevyužili a spíše jsme pobývali na veřejné části - max. 5 min pěšky z hotelu ( cca 350m). Moc lidí na pláži už nebylo co nám vyhovovalo. Pláž je písková z jemného bílého písku. Na pláži je množství maličkých mušliček z moře. Pláž je hezká a rozlehlá až k nejbližšímu městečku St.Lucia kam to trvá cca 50 min rezkou chůzí nebo 1,5 hodiny volně.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Malé městečko La Caletta kde se nachází ještě pár jiných hotelů ale tenhle je největší. V okolí hotela je přístav pro malé lodě, ale není tam skoro žádný provoz takže nepůsobí rušivým dojmem. V centru je taky pošta (otevřena do 13:15 v týdnu) a pár restaurací či zmrzlináren. Na hlavní tříde (Via Nazario Sauro) je taky asi 6 obchodů ze suveníry a jedny bohatě zásobeny potraviny. Do Siniscoly a Posady se dá dostat autobusem - rozpis na recepci hotelu.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Celkovy dojem byl úžasný a vůbec jsme nechtěli odejít. Počasí i v půlce září nad 28 stupňů a moře teplé.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 5 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sardinie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání