Napsat recenzi

už nikdy!

Recenze hotelu Sighientu Resort Thalasso & Spa **** (Itálie - Sardinie - Capitana)

Hodnocení:
průměrně: 3,8/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 163x
Recenze se líbila: 497 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

NUDA.

Uřvaní italstí důchodci, kteří měli zarezervovanou půlku jídelny, my jsme si skoro neměli kde sníst jídlo. Moře špinavé,plné chaluh a kamení. Bídně vybavený venkovní bar, večery jsou přispůsobeny důchod.věku, takže "Škoda lásky" - byla snad tou nejživější písní....-, animátoři - z nich ta nuda, nezájem přímo sálala . Hrátky, jako plivání ledu do dálky mi nepřipadá až tak zábavné.

a

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Pro 3 dospělé byl pokoj tak akorát, společná terasa pro více pokojů - my jsme naštěstí měli boční-takže trošku soukromí bylo. Ale na nějaké vysedávání večer ne,protože mají přímo na vás instalované reflektory - a ty vás osvítí jako na fotbalovém hřišti!

Sociální zařízení - bez odsávání, zrcadlo je umístěno téměř 1m za umývadlem-asi to navrhovali nějací chlapi:-)

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

když bychom pominuly italské důchodce s jejich nájezdy do jídelny... tak jídlo vcelku dobré, typické italské špagety, ryby, sýry, maso neumí moc ochucovat. Bohužel pizza - o kvalitě a chuti bych se raději nezmiňovala-nestála za nic.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

hotel má mizerné připojení na wifi, o jiných službách nevíme. Bar u recepce-placený, italské all-inclusive není srovnatelné s ostatními, je to taková jakási plná penze s omezenými vybranými nápoji

Úklid na pokoji-ano, ale prach pod postelí ponecháván stále-asi až do vánoc.......:-)

Pokoje jsou staré-ze 60.tých let,dle toho vypadají.... žádný luxus, ale vydržet se ta noc dá.

Pláž a moře  průměrně (2,9/5)

pláž u hotelu malá, lehátka byla téměř od 8h.již obsazená. Volejbal.hřiště přímo u lehátek,takže špatně namířený míč vás občas pěkně trefil.

Moře špinavé,jakési zanedbané,plné kamení, . Cca 300m je odsud jakási "městská "pláž, s pískem ,tam býval přístup lepší. Vzhledem k neustálému větru, byly všudypřítomné i chaluhy. Téměř každý den sprchlo,protože v této oblasti se mraky jaksi drží při sobě, jeden den nám celý propršel.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Vedle je přístav, zaparkované lodě - nové i staré z dob minulých -.

V okolí není nic, co by stále za to.

Celkový dojem  průměrně (3,8/5)

Jižní pobřeží Sardinie už nikdy více a konkrétně tento hotel .

Od delegátky jsme ale slyšeli,že východní pobřeží je pěkné-což jsme viděli i na fotkách, které ona zhotovila. Tak snad, za několik let někam tam.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sardinie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání