Napsat recenzi

Hezká dovolená s drobnými mauchami

Recenze hotelu Hotel Club Eurovillage *** (Itálie - Sardinie - Agrustos)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2018
Přečteno: 43x
Recenze se líbila: 281 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Příjemná odpočinková dovolená u moře ve velmi dobře situovaném hotelu přijatelné kvality.

Ubytování  průměrně (4/5)

Hotel přes svou velikost působí velmi příjemně, ubytovací jednotky jsou rezesety na velké ploše mezi zahradami s květinami, upravenými cestičkami a palmami, bazén je opravdu veliký. Největší slabinou jsou samotné pokoje, které, sice dostatečně velké, již vykazují známky opotřebení, včetně matrací . Chybí různé poličky a skříně, kam lze vyskládat oblečení, háčky v koupelně na šaty, drobnosti, kterí nic nestojí a přispívají přitom k mnohem větší spokojenosti zákazníka. Vstupní recepce však působí velmi pěkně.

Strava a stravování  průměrně (4,8/5)

Strava velmi churná i rozmanitá. Problémem jsou nápoje, za názvem džus se skrývají přeslazené limonády, kvalita alkoholických nápojů je tradičně v programmech all inclusive otřesná, snad jen pivo je s přimhouřením obou očích aspoň trochu pitelné. (Přiznávám ovšem, že jsem v tomto ohledu poněkud náročnější)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

pozitivně kvituji lehátka zdarma u bazénu i u moře, zvláště u bazénu nelze lehátko získat, pokud se brzy ráno nevypravíte si ho rezervovat ručníkem. To mne přijde poněkud nedůstojné.

úklid pokojů - trochu odfláknuté

Pláž a moře  průměrně (4,8/5)

Hotelový komplex leží přímo u moře, pláž písečná, vymezená velkými kameny po obou stranách. V tomto vymezení je vstup do moře pouze písečný, tedy velmi pěkný, prostor pláže je však víceméně plně vyplněn hotelovými lehátky a slunečníky. Kdo touží po větším osobním prostoru, může popojít dále, tam už ovšem vstup do mře mezi kameny není tak komfortní.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Velmi oceňuji lampičky osvětlenou cestičku pro pěší mezi hotelem a městečkem Mastichari (cca 1,5 km), která vede podél písečné a víceméně volné písečné pláže.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Viz výše: až na nějaké kompromisy jsme byli spokojeni.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sardinie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání