Napsat recenzi

San Benedetto del Tronto Residence Collina

Recenze hotelu Residence Collina *** (Itálie - Marche - San Benedetto del Tronto)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2017
Přečteno: 332x
Recenze se líbila: 334 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Kdo hledá pohodovou dovolenou, s krásným mořem, fajn ubytovanim je zde spravně. Vhodná snad pro každého...Cesta je dlouhá autobusem, ale o to víc to stojí za to. Delegáti Alena s Daliborem jsou fajn lidé. Neustále k dispozici, kdo cokoliv potřeboval, pomohli, poradili. Nechápu lidi, kteří si zde stěžují, na všem se dá přece domluvit. Co jsme potřebovali vyšli nám vštříc co to šlo. Dokonce i převoz do místní nemocnice, který jsem musela absolvovat.Jejich pomoc a hlavně morální podpora mi tam hodně pomohla. Destinace je opravdu krasna, jidlo a ta zmrzlina!!!! :) Lidé všude vstřícní...Pokud by se vydaval na tuto cestu vegetarian nebo vegan, nemusí se bát že umře hlady :))) Obchod Elite je totalní ráj :) Najde se i několik restaurací. Všude je celkem levno. Doporučuji!!!!

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Ubytovani bylo super, na pokoji jsme netravili tolik casu tudíž na přespání, snídani, relax, oběd nebo večeři bylo naprosto dostačující. Pokoj i soc.zařízení bylo čisté, kuchyňka krásná čistá. Výhled s balkonu na moře!!!

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

My jsme stravovali sami, v celém San Benedettu se najíte skvěle a za super ceny. V Collině se vařilo ale až v sezoně, my byli v květnu...Ale měla jsem možnost nahlédnout a kuchyň čistá a fajn vybavrná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Vybavení a služby ok, s TV jsme nepočítali, je fajn vzít si třeba sebou notebook. Personál hotelu, byli zde pouze delegáti, kteří byli naprosto skvělí a neustále k dispozici.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Nádhera...Moře krásně čisté, průzračné...Od Colliny rovně na pláž celkem mělko, ale když se vydáte směr vlevo, dorazíte na otevřeně moře, skoro prázdné pláže, sem tam nějaký Ital...Moře naprosto azurové!!!!! Čisté a krásné, večer byly i vlny. Pláž upravená, sem tam oblázky a mušličky.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Od Colliny je to do centra města cca 5km, městskou se tam da dojet za pár minut...Tam i zpět to jezdí..Centrum je krásné a rušné, trhy, kavárničky, nádhera...Palmová rivera naprosto žije i v noci, diskotéky a spoustu lidí. Co je v okolí Colliny skvělé je příroda! Nature Riserva Sentina - od pláže směr do prava, pešky tam jste za 15 min...podél pobřeží krása až k Sentině - zde najdete bažiny, bylinky, zvířátka a skoro žádní turisti :) Nádherné okolí!

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Dojem je tak skvělý, že zvažujeme tento rok ještě jednou San Benedetto navštívit a opět Collinu. Osvědčené místo, kde jsme si užili krásnou dovolenou. jednání delegátů špičkový. Děkujeme!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 12
z 26 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marche - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání