Napsat recenzi

Residence Collina San Benedetto del Tronto - NIKDY VÍCE

Recenze hotelu Residence Collina *** (Itálie - Marche - San Benedetto del Tronto)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 319x
Recenze se líbila: 321 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vím, jak je práce, komunikace s lidmi někdy obtížná a i vím, že při vstřícném přístupu se pak dá spoustu okolností, věcí opomenout, což se opravdu tentokrát nedá, co se týče residence Collina a přístupu delegátky.Opožděním autobusu 1hod, zastavovali jsme v dalších městech, nikdo neposkytoval informace o průběhu cesty, nepříjemný řidič, 4hod jsme cestovali po Čechách, cesta trvala 18hod.Přijeli jsme v 8hod ráno, žádné příjemné uvítání, delegátku naše přítomnost obtěžovala po celý pobyt. Nikdy nic nevysvětlila, o ničem neinformovala. Ubytovaní bylo až ve 14hod, během ubytování chaos, chyběli postele, u postele vytáhli šuplík, kde jako všude byla proležená matrace, pod ní pružiny, že je to další postel, místo dek byli ustřihnuté hadry, pokoje neuklizené, sprcha mezi bidetem a toaletou, nábytek poškozený, někde nefungoval bojler, na chodbách bylo večer zhasnuto. Přesto, že jsme měli vlastní povlečení, ručníky, toaletní papír atd., nás delegátka nezapomněla upozornit, že potah na matracích není prostěradlo, za každý flek na něm zaplatíme 100kč, pokud poškodíme plastovou židli, nebudou už kupovat jiné, ta televize, která je na pokoji, tam prostě není a klimatizaci nám nedoporučuje, protože si ji nedávno někdo zaplatil, stejně nefungovala a musela by volat majitele,pouze on ji smí zapnout a ať si uvědomíme, že mají ještě další 4hotely a tak ona nemá jenom nás. Opravdu příjemné přivítání. Co se týče stravování, v jídelně v suterénu se nedalo dýchat, výzvě otevřít další okna bylo nevyhověno, bylo tam málo stolů, tak jste se 4x vraceli zpátky na pokoj a důrazně jste byli upozorněny, pokud jste přišli o pár minut dříve co tam děláte a že je zákaz vynášet jídlo ven a záchod zamkli, že ho máme na pokoji. Ani malé dítě si nemohlo odnést tvrdý rohlík, tvrdý byl proto, že je rozpékali.. No, ono stejně nebylo co vynášet, protože na vás nic nezbylo, s doplněním se moc neobtěžovali. Večeře byli dobré, jen malé porce a v tom dusnu jste si je moc nevychutnali a ochota také žádná, při pokusu na dotaz ohledně boloňských špaget, že je kamarádka vegetariánka a jestli je možnost dostat kečup..se při první větě - dobrý den, chtěla bych se zeptat, jsem vegetariánka a...víc už nestihla, protože dostala odpověď - Co mi je do toho!Bohužel se v takovém duchu nesla celá dovolená, snad jen delegát odpověděl na otázky a v rámci možností se s ním dalo mluvit.Také bylo velmi příjemné setkaní s jinou delegátkou, z jiné realitky při výletu na ochutnávku vín, sýrů...jako by jsme všichni ožili, byla opravdu úžasná.V den odjezdu samozřejmě opět zmatky, pokoje jsme opouštěli v 9hod, paní delegátka nekoordinovaně pobíhala kontrolovat pokoje, vracet kauce a bylo nám řečeno, že když to dopadne dobře, tak bychom odjeli ve 20hod. Orosilo mě a co teprve rodiny s dětma, venku 40stupňů, odpoledne jsem se dozvěděli, že pojedeme v 18hod. V autobuse domu byli velmi příjemní řidiči, ale i tak nás pak opět několik hodin vozili ještě po Čechách.

Ubytování  průměrně (2,9/5)

Poškozený nábytek, údajně nefunkční klimatizace, proležené matrace, pod matrací pružiny, místo přikrývky pouze ustřižený nějaký hadr, lednice skoro nechladila, sprcha přímo mezi bidetem a toaletou, koupelna stále vytopena, protože se nelze zakrýt sprchovým závěsem, lepí se na vás, na matraci potah u kterého jste upozorněny, že za každý flek zaplatíte 100kč, plastové židle prostě nebudou kupovat nové, prostě ne!

Hlavně musíte zkontrolovat, zda máte veškeré vybavení, které je napsané na seznamu, jinak prý budete platit. Ta televize, která je na pokoji, tak tam dle delegátky prostě není.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Jídelna v suterénu, kde se nedalo dýchat, toaleta v jídelně zamčena, že máme na pokoji, v jídelně je málo stolů, tak jste se kolikrát 4x vrátili na pokoj, protože jste si to nemohli vzít ven a pak vrátit nádobí, často na vás k snídani skoro nic nezbylo, s doplňováním se moc nepřeháněli, často jste se dozvěděli od některých lidí co bylo k snídani pokud byli mezi prvníma...když došla káva, už ji nedolili , já si jen pamatuji nějaká pomazánka, velmi tenký plátkový sýr, kousek vánočky, rozpékané rohlíky, starý chleba, marmeláda, jogurt, lupínky...prý byli i vajíčka, párky apod., nikdy jsem je neviděla a nechodila jsem pozdě...

Večeře polévky, druhý chod česká kuchyně. Chutnalo to dobře, jen malé porce a nedalo se v jídelně vydržet...

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,8/5)

Přístup delegátky nevhodný, neprofesionální, zřejmě možnost wiffi, spoustu lidí sedělo po večerech s mobilem po schodišti.

U residence pouze malé, nepohodlné sezení z palet s jedním slunečníkem, s tím, že si můžete v jídelně zakoupit občerstvení.

Možnosti výletů, ale připravte se na to, že není úplně jednoduché získat info, kdy, odkud, komu a kdy zaplatit apod.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž tak 50m od rezidence, dlouhá, plná lehátek hotelů, pokud se po pláži vydáte do leva, je možné že najdete mírně klidnější místo.

Velmi mírný vstup do moře, dopoledne v něm v podstatě stojíte pokud neplavete za vlnolam, u pobřeží je velmi zkalené.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

V okolí hotelu jsou další hotely, restaurace, možnost půjčit kola a zajet si po kolonádě do starého města pokud jsou trhy.

Projížďka na kole byla příjemná, na trzích opakující se oblečení..

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Jsem velmi zklamaná z přístupu k nám a tím i z celé dovolené.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 12
z 26 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marche - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání