Napsat recenzi

Mohu jen doporučit!!!

Recenze hotelu Mirelladue Residence **** (Itálie - Lombardie - Ponte di Legno)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2014
Přečteno: 201x
Recenze se líbila: 536 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Začátkem měsíce března 2014, jsme byli s rodinou a přáteli v Ponte di Legnu v apartmánu Mirelladue, jelikož na lyže jezdíme každý rok a do jiného střediska, můžeme hodnotit tento pobyt jako jeden z nejlepších. Velmi příjemné středisko s absolutním vyžitím zimního sportu a vše umocnila služba jaké se nám v podobě komfortu apartmánu dostala. Na recepci byla velmi příjemná recepční, která zodpověděla vždy naše otázky a ve všem nám pomohla. Pro nás to byl i velmi úrazový týden, dcera musela se slabým otřesem mozku do nemocnice v Edolu, kde jsme narazili na ty nejlepší služby a to za 20 let praxe ve zdravotnictví dokáži ocenit. V průběhu týdne jsme měli i potíže s automobilem a nebyl problém zařídit servis, se vším nám velmi pomohla ochotná paní na recepci. V závěru týdne jsme opět museli do nemocnice do Edola. poněvadž si můj přítel přivodil tržnou ránu na noze, když se poranil o mojí lyži. Přestože, jsme měli velmi hektický úrazový týden, komfort apartmánů Mirelladue si nás hýčkal. Ještě nikdy jsem nezažila, aby vybavením apartmánu byly ručníky, povlečení, toaletní papír.... Nádobí bylo dostatek, parkoviště vždy volné. Pokrytí WiFi je pouze ve společenské místnosti, což je drobnou chybou, že není pokrytí po celém komplexu. Na sjezdovku jsme se přepravovali skibusem, který jezdil celkem přesně. Ocenili jsme i slevu na skipasy, která v našem počtu byla velmi příjemná. Celý týden jsme měli krásné počasí.

Ubytování  průměrně (4,5/5)

To nejlepší jaké jsme zatím měli, čisto a veškeré vybavení apartmánu bylo velmi zachovalé

Strava a stravování  průměrně (5/5)

Měli jsme pobyt bez stravy, ale v Ponte nebyl problém sehnat cokoliv dobrého :-). Nádobí v apartmánu dostačující, dostatek talířů sklenic i hrnců.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Do Ponte jsme přijížděli za sněhové válnice a příjezd do městečka se nám trochu znepříjemnil a na místo jsme dojeli až ve 21 hodin. Nebyl problém na nás počkat a ubytovat nás. Paní na recepci má nejvíce hvězdiček...

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Super

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Lombardie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání