Napsat recenzi

Recenze hotelu Borgo di Fiuzzi Kalábrie

Recenze hotelu Hotel Borgo di Fiuzzi Resort & Spa **** (Itálie - Kalábrie - Praia a Mare)

Hodnocení:
průměrně: 2/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2019
Přečteno: 165x
Recenze se líbila: 229 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Bohužel jsem si recenze hotelu přečetla až po zakoupení a zaplacení zájezdu. Odjížděli jsme se snahou nezkazit si dovolenou, ale přesto nás čekalo opravdu velké zklamání. Popis hotelu a nabízených služeb vůbec neodpovídá skutečnosti! Hotel rozhodně neodpovídá 4 hvězdičkové kategorii, zaplacené stravování ultra all inclusive odpovídalo tak možná plné penzi. Servírování nápojů do umělohmotných kelímků a to i těch, které si platíte. V nabídce all inclusive žádné drinky, žádná káva, ubohost. Jídlo v mnoha případech rovněž servírované na umělohmotné talíře. Vymezená místa na terase restaurace. Jídlo vám na talíř servíruje jedna obsluha, proto stojíte v dlouhých frontách. Na stolech pouze papírové prostírky. K dispozici nejsou plážové osušky ani z úhradu. Pro klienty z Čech a Slovenska jsou na pláži vyhrazené řady 12-14 z celkových 15, bez uzamykatelné schránky na peníze a telefony, což u ostatních řad je zcela běžné.

Ubytování  průměrně (3,3/5)

Neodpovídá 4 hvězdičkovému hotelu. Nejsou k dispozici plážové ručníky, musíte mít vlastní. Výměna ručníků a povlečení na pokoji probíhá opravdu velmi sporadicky.

Strava a stravování  průměrně (2/5)

Většinou velmi špatné, na Itálii opravdu zklamání. S něčím takovým jsem se ještě nesetkala. Navíc většinou již studené.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,1/5)

Pokoje sice slušně zařízené a relativně čisté. Personál poměrně příjemný až na hocha z plážového baru, který se tváří, jako by tam byl za trest.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Jediná pozitivní věc. Moře překrásné, čisté. Pláž čistá, ale s horším přístupem z vody. Rozhodně nutná plážová obuv

Okolí hotelu  průměrně (2,4/5)

Do městečka Praia a Mare je vzdálenost 30 minut svižnou chůzí, rozhodně ne reklamovaných 10 minut.

Celkový dojem  průměrně (2/5)

Nikdy více.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 7 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Kalábrie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání