Napsat recenzi

Penzion Casa Nicola

Recenze hotelu Casa Nicola Hotel *** (Itálie - Ischia - Sant'Angelo)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 460x
Recenze se líbila: 578 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Příjemně strávené dovolená v rodinném penzionu, kde si odpočinete od ruchu města a uspěchaného života.

Ubytování  průměrně (2,7/5)

Pokoj byl moc hezký, každý den nám přišli uklidit a měli jsme k dispozici poměrně velkou terasu. Překvapilo nás, že jsme nebydleli v hlavní budově penzionu Casa Nicola, ale v jedné z vedlejších budov, ke které jsme šli rychlou chůzí asi tři minuty. V noci cesta nebyla osvětlená - baterku doporučuji :).

Strava a stravování  průměrně (3,5/5)

Snídaně byly formou bufetu, vždy byly na výběr cereálie, různé druhy marmelád a buď sušenky nebo nějaká upečená dobrota. Na stole byl připravený chléb a číšník nám vždy přinesl sýr a šunku. Na výběr byla výborná káva nebo čaj.

Večeře byla stejná pro všechny, nebyla možnost výběru. Nejdříve nám přinesli těstoviny, poté zeleninových salát, maso nebo rybu s restovanou zeleninou a dezert - ovoce nebo zmrzlinu. Jídlo bylo opravdu výborné.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Paní recepční nás mile uvítala, ale vůbec nám neřekla, jak se dostaneme k bazénu (není přímo u hotelu a není označen), ani kde najdeme záchody. Na všechno se musíte zeptat, nejlépe italsky. Snažila se ale mluvit i německy a anglicky. Ubytováni budete až od 14:00.

Při večeři se nám dvakrát stalo,že na náš stůl zapomněli, ale to se dá při takověm množství hostům pochopit.

Nejmilejší byla majitelka, která nám dala hroznové víno a vždy si s námi hezky povídala.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

Pláž není od hotelu zrovna blízko, ale není to ani žádná dálka. Plážička Cava Grado je malinká a je na ní vždy plno. Ale je u ní restaurace, což bylo velmi příjemné. Nechyběla ani sprcha.

K pláži je nutné zdolat poměrně hodně schodů, převýšení bylo asi 800m. Není to zrovna vhodné pro starší lidi. I mne, a to je mi 20, po týdnu už bolely nohy :).

Okolí hotelu  průměrně (3/5)

Okolí je nádherné, i když do města San Angelo je to od penzionu poměrně daleko. V okolní není žádný obchod s jídlem, nejbližší je ve městě Panza nebo pŕavě v San Angelo.

Všude jsou ale restaurace a hned u hotelu autobusová zastávka a poštovní schránka.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

Ischia je nádherná, určitě bych ji doporučila. Pobyt v penzionu byl příjemný a bylo možné využívat krásně teplý termální bazén.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 3
z 6 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Ischia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání