Napsat recenzi

Dovolená opravdu za "všechny prachy"

Recenze hotelu Camping Sabbiadoro (Itálie - Friuli Venezia Giulia - Lignano Sabbiadoro)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2012
Přečteno: 1 546x
Recenze se líbila: 600 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Služby delegátky slečny Vlachové Nikol byly absolutně nedostačující, neměla vůbec

o ničem přehled. Celé dny se starala jenom o svoji malou dceru, kterou měla s sebou

a na rekreanty víceméně kašlala. Stravování bylo na úrovni školní jídelny v otřesných

podmínkách kdesi pod stromem. A odjezd to byla třešnička na dortu. Nejenže nás celý

den nechali čekat pod tím stromem, aby nám nakonec nějaká velice nepříjemná slečna

Lucie řekla, že vlastně pojedeme až druhý den ráno. Jen díky ochotnému řidiči, který nám

uvolnil sedadlo pro náhradního řidiče jsme se dostali domů. Mimochodem, na tom sedadle seděla dcera a my s manželem na schodech autobusu. Opravdu luxusní doprava - 9 hodin na schodech a ta bezpečnost... Mimochodem, na tom náhradním sedadle nefungoval bezpečnostní pás, taký dobré co??? Již nikdy s Vaší cestovkou nikam nepojedeme. Díky za "krásnou dovolenou", někdy si to zkuste sami jak úžasné služby poskytujete. Přeji hezký den. Jitka Holzmannová

Ubytování  průměrně (3/5)

Ubytování neodpovídalo slibovanému. Ubytovali nás v tom nejstarším mobilhomu co asi měli. Pod nohama nám rostly houby, čeho jsme se dotkli, to padalo, postele neskutečně

rozvrzané, no opravdu dovolená snů. Němečtí dovolenkáři bydleli v těch nám slibovaných

moderních mobilhomech. Nás nastěhovali minimálně 2 km od místa stravování, přitom

ty pěkné mobilhomy byly pár kroků od té Vaší Adrialand základny.

Strava a stravování  průměrně (3,4/5)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

V hotelu jsme nebydleli, ale jak už jsem nahoře psala, ubytování stálo za "prd", paní kuchařka vařila v šílených podmínkách kdesi ve stanu a podle toho to jídlo taky vypadalo. Ale paní kuchařka byla milá, jediná dobrá vzpomínka na stravování byla ona.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Okolí hotelu  průměrně (4,6/5)

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Dovolená se mi nelíbila, pouze pláž a moře...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 5
z 7 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Jana K.: Camping Sabbiadorro - 11. 8. 2013 19:49

My sem jezdíme každý rok bez CK a nemá to chybu! Atmosféra kempu je super, všichni jsou milí a vstřícní. Je škoda, že Vám dovolenou zkazila sama CK, takže příště raději bez ní :). reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Friuli Venezia Giulia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání