Napsat recenzi

La Meridiány Lignano

Recenze hotelu Meridiana Residence ** (Itálie - Friuli Venezia Giulia - Lignano Riviera)

Hodnocení:
průměrně: 3,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 118x
Recenze se líbila: 357 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásná dovolená, můžu doporučit.....

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytování bilo 2+2 nám dostatečně stačilo. Apartmán v třetím patře byl vybaven kuchyňským koutem s lednici, mikrovlnnou troubou, plynovým sporákem a nádobím. Koupelna v pohodě, pouze menší sprchový kout. Dále 2 pokoje, jeden ložnice s manželskou postelí a druhý s rozkládací pohovkou, jídelním stolem a TV. Vybavení nebylo supermoderní a uz něco zažilo, ale nám stačilo. Měli jsme velký balkon s posezením a výhledem do klidné části se zelení. Samozřejmostí byla klimatizace a rolety. Dodržoval se noční klid od 23:00 hod., nestalo se, aby byl v noci nějaký rámus.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Něco jsme si uvařili, něco jsme si dali v restauraci a pizzerii, kterých je v blízkosti hodně. Dále jsme nakupovali potraviny v obchodech, které jsou poblíž a je v nich dostatek všeho. Hlavně ranní nakupování čerstvého pečiva spojeného s ranní kávou, na zahrádce místní kavárny bylo velmi příjemné...., zkrátka italská pohoda beze spěchu.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4/5)

V budově výtah. V komplexu budovy dva krasné venkovní bazény, velký i dětský, vždy nádherně čisté. Každý den je správce čistil a uklízel i okolí. Dodržuje se zde polední siesta. Jako nedostatek hodnotím absenci parkovacích míst určených pro ubytované. Apartmánový dům měl podzemní parkovací garáže, ale jen pro zřejmě Italy, kteří měli pronajaty letní byty, takže se muselo parkovat na veřejných komunikacích a parkovištích, což nebylo vždy jednoduché, vzhledem k blízkosti domu ke vchodu na pláž. Personál zde nebyl, pouze správce budovy.

Pláž a moře  průměrně (2,5/5)

Pláž, vzdálena od budovy cca. 50, byla krásná písečná, vždy čistá. Měli jsme v ceně plážový servis. Lidí akorát, žádná hlava na hlavě, každý měl svůj osobní prostor. U vstupu byla plážová restaurace, zmrzlinabar, dětský koutek se skluzavkami, sprchy. Moře je klasické italské... zelené, bez větších vln, sem tam s řasou či trávou, ale zase s pozvolným vstupem, což vyhovuje dětem

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Okolí je krásné, plné zeleně. Hlavně všude pořád uklizeno. Místní část Riviéra je klidná se spoustou restauraci, obchůdku, půjčovnami kol atd., pro rodiny s dětmi ideální. V rámci Lignana jsme navštívili zábavní park Guliverland, Aquapark, dále je zde ZOO atd.

Celkový dojem  průměrně (3,5/5)

V Itálii jsme trávili dovolenou poprvé a byli jsme mile překvapeni, krásným prostředím, vstřícnosti a pohodou místních. Bylo nám tam příjemně a uvažujeme, že se tam příští rok zase vrátíme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Friuli Venezia Giulia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání