Napsat recenzi

Hotel Old River Lignano

Recenze hotelu Old River Hotel *** (Itálie - Friuli Venezia Giulia - Lignano Riviera)

Hodnocení:
průměrně: 2,8/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 443x
Recenze se líbila: 390 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Tento hotel je vhodný pro nenáročné klienty, kteří za své peníze nečekaji kvalitní služby.

Ubytování  průměrně (2,8/5)

Železné postele pro děti jsou jak z kriminálu. Neustálý zápach v koupelně z kanalizace, koupelna zašlá. Klimatizace na pokoji sice fungovala jen někdy ale alespoň fungovala. Sousedé z vedlejšího pokoje takové štěstí neměli.Balkón prostorný, pokoje malinké.

Výtah nám fungoval.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Snídaně jako v socialistickém hotelu, plátkový sýr, salám, šunka. Stále stejné každý den. Ani jednou zelenina nebo ovoce.

Večeře chutné, dva chody a desert. Pouze slovenské číšnice by vám patrně nejraději vše donesli najednou , aby měli rychle pokoj. Nápoje se platí zvlášť při odjezdu. POZOR, na konci vám sdělí sumu za nápoje, bez možnosti kontroly a bez účtu, takže dochází k nepříjemným překvapením.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Wifi funguje pouze u recepce, jinak ne. Obrovský problém s parkováním. Hotel má vzadu parkoviště , to je ale stále plné a hosté musí hledat v okolí. Navíc jsem auto našel na hotelovém parkovišti vypáčené a se zničeným zámkem. Šéf hotelu mi sdělil že je pojištěný a dál neměl snahu nic řešit. Takže velký pozor na auto v tomto hotelu a věci v něm. Bazén u hotelu hezký, hosté si pouze musí bazén vyčistit od spadaného listí. Lehátka u bazénu a slunečníky jsou k dispozici zdarma.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Písečná pláž 5 minut od hotelu, plážový servis na den 21-25 Eur na den, v ceně slunečník a dvě lehátka. Cena dle vzdálenosti od moře. Na kraji často řasy, jinak voda teplá a čistá.

Okolí hotelu  průměrně (2,6/5)

Vše je poměrně daleko, cca. 6 km od hotelu. V okolí hotelu nic není.

Celkový dojem  průměrně (2,8/5)

Hotel Old River nikdy více.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 4
z 8 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Friuli Venezia Giulia - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání