Napsat recenzi

Prázdninový dům za trest

Recenze hotelu prázdninový dům Stella Maris (Itálie - Emilia Romagna - Misano Adriatico)

Hodnocení:
průměrně: 3,1/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 723x
Recenze se líbila: 315 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 2
  • spaní, roztrhaný molitan, špinavé , umaštěné. spaní, roztrhaný molitan, špinavé , umaštěné.
  • vycíděná koupelna při příjezdu vycíděná koupelna při příjezdu
  • tomu to se říká uklizeno tomu to se říká uklizeno
  • umyvadlo umyvadlo
  • vše špinavé , ušmudlané a roztrhane vše špinavé , ušmudlané a roztrhane

Dovolená za trest

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Špína, zařízení například postele a lůžkoviny nedostačující.

Strava a stravování  průměrně (3,2/5)

Strava nejedlá, vařená z polotovarů, malé porce, .Některé kreace i pro kuchaře z dlouholetou praxí velkým překvapením

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (2,7/5)

Vybavení téměř žádné, skladba všeho co kde někomu zůstalo na půdě, špinavé, odřené, roztrhané.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Pláž normální, stejné úrovně jako v okolí.písek a voda nejsou přeci zásluhou provozovatele domu.

Okolí hotelu  průměrně (4/5)

Zaprášený dvorek, pár stolků, chybějící místa k sezení , slunečníky na přední terase pro jistotu nevyndavají, nebo je nemají.Misano klidné letovisko .

Celkový dojem  průměrně (3,1/5)

Dovolená za trest.

Již příjezd a organizace byla zarážející. Velice nepříjemná delegátka, kterou příchozí rekreanti asi pěkně štvou , nám dala jen velice strohé informace k organizaci pobytu a jednoduše zmizela, neb dělejte si co chcete . Ve městě najdete infocentrum , vyzvedněte si mapku města, my jí tady nemáme - toď vše.

Na místo pobytu jsme dorazily 7 hodin ráno , určené místo na zavazadla na otevřené terase , nezamčené, nehlídané, volný přístup každému. Kam si dáte cenné věci ,taháte je sebou celí den až do 15,15 kdy jsme konečně byli ubytováni a to jsme si paní delegátku museli vytelefonovat ,aby laskavě přišla vyjasnit zmatky kolem ubytování.

Vrcholem organizace je , že odjíždějící a přijíždějící rekreanti vlastně vyčkávají od 9 ráno společně, k dispozici je jim omezený počet k sezení, jedna toaleta (kterou se při takovém počtu lidí , nesnaží personál ani průběžně uklízet )

Nečekala jsem luxus v podobě vybavení na pokojích,ale předpokládala čisto, slušné spaní a ne roztrhaný molitan , proležený drátěný rošt, umaštěný polštář, místo dek jen ustřihlé prostěradlo a něco co vypadalo jako prastarý zapraný ubrus.

Hromadu písku a chuchvalce prachu na podleze. Koupelna špinavá , zašlá na toaletě ještě pozůstatky od předchozích rekreantů.Otlučené špinavé skříně, vybavení pokojů nula.Celí týden nikdo nepřišel pokoj vytřít, proč také na chodbách jsou mopy, tak si můžete uklidit sami.

Aby toho nebylo dost následovala večeře , plastové ubrusy, personál neschopný roznášet jídlo trochu klutivovaně, zabořené prsty v jídle a když vám servírka nalila mastnotu do klína, ani se neomluvila .

Nevím kdo může chválit jídlo , velikost porcí tak pro malé děti, skladba jídelníčku nevyhovující, použité suroviny patrně to nejlevnější co je, takže minimum masa, zeleniny a ovoce .

Taková hrstka špaget a na ní vyklopená omáčka z konzervy, hrachová polívka instantní , vylepšená sterilovaným hráškem, atd. nemá smysl rozebírat každé jídlo. ani kuchařka z dlouholetou praxí nechápala , jak je možné takto vařit.

Takováto dovolená je jednoduše za trest, pod pojmem prázdninový dům , jsem čekala úplně něco jiného.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 19
z 35 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Richard: odpoved - 25. 7. 2017 16:13

Tak tam nejezdete kdyz se vam to nelibylo ! Ono postarat se najednou o 280 lidi taky neni zadna sranda a kazdy za delegatkou chodi s nejakou blbosti tak se neni cemu divit ze na neco treba zapomene ! Kam jedete jste si vybrali samy a mohli jste si to najit na strankach . Kdyz se Vam to nelibilo tak to se jako zamestnanec omlouvam . Ale taky se zamyslete nad tim jak se tam chovate vy kdyz prijedete . reagovat

Marta: Re: odpoved - 25. 7. 2017 17:30

Vážený pane, bohužel udělala jsem osudovou chybu a jela do uvedené destinace, nečetla jsem recenze. Ano máte pravdu postarat se o rekreanty není jednoduchá záležitost, leč personál je za toto placen. Další věc na stránkách cestovní kanceláře opravdu nejsou fotografie všudy přítomné špíny a bince a o to jde především, skromné prostředí neznamená binec. A jisté je jedno po této zkušenosti opravdu bedlivě budu sledovat recenze, do Prázdninového domu, určitě nikdy nepřijedu a rozhodně jej nedoporučím . Pokud někdo nepřemýšlí a nespočítal co vše si na místě musel dokoupit. Levná dovolená to rozhodně nebyla. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Emilia Romagna - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání