Napsat recenzi

Recenze apartmánů Le Prade- Rafaelli

Recenze hotelu Residence Le Prade (Itálie - Elba - Magazzini)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: září 2014
Přečteno: 117x
Recenze se líbila: 564 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vilka se nachází v lesnaté lokalitě mezi poli a rákosem. Je tu klid, vhodné pro ty co ho vyhledávají. Není vhodné pro návštěvníky hledající noční život. Dobrá poloha pro výlety autem či jiným prostředkem po ostrově.

Pozor na vilce je název Rafaelli ne Le Prade jak je uváděno cestovkou!!!! Příjezd od Portoferrara v levotočivé zatáčce u snack baru Le curve směrem k plážovému baru El sombrero( je zde i plocha pro parkování karavanů v borovicovém lesíku),

před parkovištěm (před pláží) ostře doprava na soukromou cestu a hned doleva cestička lemovana zastřiženým živým plotem z místního dubu. Za apartmánem je vilka Dr. Vitali.

Dobrá dostupnost i s přístavu Rio Marina.

Ubytování  průměrně (4/5)

Ubytování na dobré úrovni. Vše čisté, uklizené. Apartmán je malinko starší- i vybavení, ale čisté. Malý problém v koupelně, kde je jen sprchový kout se závésem= Podlaha je špatné vyspádovaná,voda je pak po celé koupelně, majitele jsou si toho asi vědomi, k dispozici je stěrka na podlahu. Kuchyň je "jednomužná" plně vybavená, chybělo jen prkénko.

Není pro ty co vyhledávají naprostý luxus. Je to takový průměr.

Ve vilce jsou 4 apartmány.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Plně vybavený apartmán, k dispozici 2 skládací lehátka. Ložní prádlo zahrnuto v ceně.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Kamínková, hodně vodní trávy, po bouřce se vyplavila i na pláž, kterou v září už asi nikdo neuklízí+ i jiný vyplavený nepořádek. V době našeho pobytu byl stálý vítr, takže jsme jezdili jinam, ale nebylo to na závadu Elba je nádherný ostrov . Jinde takový vítr nebyl.

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Čistá zahrada, gril, venkovní sprcha. Jinak v okolí neni moc vyžití. Ideální základna pro cestování a poznávání okolí. V okolí roste bujná vegetace- rákos, je i smérem k moři, ze zahrady není přímý přístup k moři. Větší obchod vzdálen cca 1 km, dojezd spíš autem, místní nejsou moc zvyklí na chodce na silnici. Pečivo lze koupit i v snack baru v zatáčce při příjezdu k apartmánům. Okolo moře lze dojít do vesničky Magazziny, jinak moc jiných možností není.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Není pro ty co chtějí být celou dobu pobytu na jednom místě.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 2
z 2 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Elba - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání