Napsat recenzi

Průměrná dovolená

Recenze hotelu Residence Holiday ** (Itálie - Benátsko - Caorle - Ponente)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2016
Přečteno: 114x
Recenze se líbila: 400 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Porto Santa Margherita je menší městečko vhodné pro rodiny s dětmi. Centrum tvoří asi dvě ulice plné restaurací, kaváren a obchůdků (žádný rušný noční život).

Ubytování  průměrně (3,4/5)

I když jsme si zaplatili mono pokoj v rezidenci Holiday, po příjezdu nás zaměstnanci agentury ubytovali v úplně jiném apartmánovém domě. Prý pokoje typu mono se v rezidenci Holiday vůbec nenachází!!! To nám připadalo jako velká podpásovka od cestovky, takže si na to sami dávejte pozor.

Ubytováni jsme byli v rezidenci Portesin.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Vlastní

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Jak jsem již psala, nečekaně jsme byli ubytovaní v rezidenci Portesin. Tam jsme měli velmi malý pokoj, základně vybavený, koupelna a sprcha hrozná, ale odpovídalo to nízké ceně, kterou jsme za pobyt zaplatili.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Vzdálenost od veřejné pláže chůzí cca 5 minut, to bylo ideální.

Okolí hotelu  průměrně (3,6/5)

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Nezaplatili jsme si za žádný luxus, takže se naše očekávání docela naplnila. Teda kromě nejasných informací od cestovní kanceláře. Kromě změny ubytování, nepříjemného přístupu zaměstnankyně CK jsme ještě narazili na problém s placením závěrečného úklidu. Na stránkách CK je uvedeno, že 45euro za závěrečný úklid je nepovinný příplatek. Není to ale pravda, závěrečný úklid se na místě zaplatit musí (musím ale přiznat, že tato poznámka pod čarou napsaná velmi malým písmem byla i v cestovní smlouvě, my si jí ale včas nevšimli, takže na to pozor!)

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 6
z 8 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Pavel: Holiday - 6. 7. 2023 8:19

Přes jakou CK jste cestovali? Agentura *** nabízí ubytování MONO i v rezidenci Holiday. Cena od 180,- EUR/týden za apartmán. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Benátsko - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání