Napsat recenzi

Dobrý městský hotel

Recenze hotelu Zone Connect by The Park (Indie - Dillí)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: březen 2024
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 9 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Běžný DBL pokoj, existují i varianty s oddělenými lůžky Běžný DBL pokoj, existují i varianty s oddělenými lůžky

Pouhé 2 noci, ovšem s odstupem - tedy vždy jen jednodenní využití. Víceméně jde o běžný městský hotel, s možností jak snídaní, tak večeří

Ubytování 

Úroveň běžná, či spíše o trochu vyšší, než je v 4* obvyklé - zde velmi dobře udržované. Trochu méně prostoru, ale pro krátkodobý pobyt plně dostatečné. Naprosto čisto, vše funkční, standardní výbavou je i set na vaření kávy/čaje, komplet se všemi nutnými ingrediencemi, včetně balené vody, jíž si ráno vezměte s sebou. Koupelna s velikým sprchovým koutem, jen pozor na prohozené směry studená-teplá.

Strava a stravování 

V podstatě polopenze, při velmi časném ranním odjezdu připraven balíček, ale vskutku symbolický. Stravování samoobslužným bufetem jak ráno, tak večer - nabídka sice skromnější (a bohužel téměř výhradně "domorodá"), slabinou je hlavně to, že si pod těmi místními názvy málokdy představíte cokoliv konkrétního... nenadchly mne nápoje, jak voda, tak džus v teplotě okolí /cca 25°/, čaj pouze místní, již s mlékem a kořením. Večer zamrzelo, že místní mají na stole karafu s vodou, turisté jen balenou a pochopitelně extra placenou, pochopitelně 10x dražší, než ve stánku na ulici (a ještě je očekáván nějaký bakšiš).

Vybavení, služby a personál hotelu 

Hrozný režim výtahů, na své key card máte nahráno jen své podlaží + restauraci, při spolujízdě se musí volby provádět při každé zastávce znovu, stejně si nesjedete o 2 patra výše, kde je ubytována druhá část rodiny....

Zavazadla při prvém vstupu procházejí scannerem, ovšem jeden portýr je nakládá i vykládá a dalších 5 na něj civí - za chvíli se to opakuje, neb neseděl právě maník u obrazovky.. dle mého názoru opět mírný nátlak na finanční motivaci !

Jinak možnosti nic moc, je to ubytování vyspi se, trochu najez a jeď dál. V lobby sice něco jako bar, ale toaleta, umývárna + převlékárna pro jedinou osobu, na sedačky se sotva vejde 10 osob. Nejochotnější jsou recepční, ale při větší rozsáhlosti požadavku se jich za pultíkem tísní až 5 a celkově to spíš vyřízení zpomalí, každý má jen malinký kousek kompetenci..

Okolí hotelu 

Za pozornost stojí hlavně obchůdek s alkoholem, přímo naproti hotelu a je narvaný k prasknutí do zavírací hodiny (z nějakého důvodu ovšem nikomu nešla platba kartou - patrně nátlak ke směně v horším kurzu hotelú. O kousek dál několik obchůdků, kaváren - takový místní městský kolorit, ale po celodenním pohybu po památkách mne už přešlo podrobnější zkoumání sortimentu.

I pro vzdálenost do 500 m se hotelový personál snaží vnutit přivolání drožky !

Celkový dojem 

Ale ano, pro krátkodobé ubytování plně vyhovující, nicméně ty další hotely v rámci malého okruhu po severní Indii byly lepší !

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro obchodníky

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Indie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání