Napsat recenzi

Parádní a relativně levná 5*

Recenze hotelu Ramada by Wyndham Jaipur (Indie - Džajpur)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: březen 2024
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 7 čtenářům
Fotografie: 3
Videa: 0
Komentáře: 0

Opět pouze 2 noci v rámci okruhu po Indii, tento se mi jevil ze všech (3) navštívených nejlépe - zejména pro komplexnost nabídky a úroveň služeb, žádné zjevné závady.

Ubytování 

Opravdu se téměř nic nedalo vytknout, snad jen prostor je trochu stísněnější, ale pro SGL zcela vyhovující. Široké dvojlůžko + hromada polštářů /různé velikosti i tuhosti/ umožní skutečně dobrý spánek. Běžná výbava pro tuto úroveň, i když minibar (včetně lehkého snacku) zpoplatněn, žádné závratné sumy, jednotky rupií při placení recepce odpouští, neb jde o mince skoro bez hodnoty... Čisto, v koupelně i dříve obvyklé minibalení hygienických propriet, kromě tekutin vždy i zubní set, jednorázové holítko + hřeben, tady patrně ještě stále vítězí komfort hosta před zelenými ekoteroristy....

Strava a stravování 

Pouze snídaně, ovšem velmi slušného rozsahu, k dispozici i široká nabídka evropského sortimentu. Rozhodně se vyplatí jít ihned po otevření, těsně po 7:00 - to je provoz nejnižší, část naopak teprve startuje /vaječný point, příprava stolů/. jedinou dílčí slabinkou jsou džusy v teplotě okolí, tedy dost teplé... prý je to zdravější... potěšila i možnost klasických čajů - ta místní masala /která mne prostě v úžas neuvádí/ je naopak na zvláštním místě, kde se jednotlivé ingredience přidávají zvlášť dle přání hosta. Chutě jsou značně individuální, takže ne každému zachutnají místní šunky či sýry, ale podstatné je, že jsou. Ovoce, jak je překvapivě téměř všude, ve skromnějším rozsahu, zde alespoň není na drobné kostičky, ale na větší kousky - nepřipomíná to přípravu kompotu. Líbilo se mi řešení stolů, najdou se jak pro páry, tak klasické 4, pro větší rodinky pak i se 6-8 židlemi a jsou alespoň zčásti odděleny příčkami, takže alespoň základní soukromí je možné.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Vlastní parking pro nástup/výstup, takže v klidu a bezpečí, nejrychlejší check-in (jen jako vždy chvíli trvá, než správně zadají jména do systému, což slouží jako heslo k wi-fi), kufry obratem dopraveny do haly (a nezmocníte-li se jich, doprovodí až na pokoj. Výtahy sice opět na key card, ovšem bez jediné chybičky volby a rychlé, přesné, prostorné, inteligentní sběrný systém.

Při check-out přišli pro kufr až na pokoj /pochopitelně očekáván bakšiš, ale zde si jej plně zaslouží/, bez problémů následně uložen až do BUSu.

Mírný nedostatek v klimatizaci - chladila, ale moc nereagovala na nastavenou teplotu, ta jen klesala (i když jen mírně). Dobře vybavený minibar, za rozumné ceny, voda na přípravu kávy/čaje, včetně široké nabídky ingrediencí pochopitelně zdarma, jen zde neposkytují balenou vodu, jíž si můžete odnést.

I když jsem přítomnost střešního bazénu zaznamenal, nějak nebyla již vůle se k němu vyvézt (a druhý den jsem po českém způsobu společně s místním průvodcem konzumoval lahvové pivo na pokoji...bazén na střeše jsem už párkrát zažil, ale "kalbu" s pravým Sikhem jsem fakt neočekával).

Okolí hotelu 

Ano, to je Indie ! Vlastní areál hotelu bez jediného smítka, v noci nádherně nasvětlen - přímo přes ulici čerpací stanice evropského typu, zde s mnohačlennou obsluhou přímo u stojanů. Ovšem těsně za jejím rohem již hromada odpadků, zřejmě trvalejší příbytek 5-6 ks hovězího dobytka, o kousek dál pouliční ohně, pícky a kuchyňský ruch. Ulička za hotelem je bomba gastro zážitek, jeden stánek /případně pultík či vitrína/ za druhým s místními uličními produkty - je to skutečně reálný život rušného centra.... sem tam různé motlitebny, v dalších uličkách krámky s výrobou sortimentu, hustý provoz, neustálé troubení a světelné reklamy, mnoho lidí všech kast a přece pocit bezpečí.

Celkový dojem 

Ano, ano, ano - tento hotel se mi líbil ze všech navštívených nejvíc (a měl jsem dojem, že byl skoro nejlevnější...), pro poznávání místního života i okolních památek velmi dobrá volba !

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Indie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání