Napsat recenzi

Krásný hotel, ale závada dojem zkazila...

Recenze hotelu Hotel Clarks Shiraz, Agra (Indie - Agra)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: březen 2024
Přečteno: 0x
Recenze se líbila: 9 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0

Hotel moc pěkný, výborná poloha i veškerá vybavenost - bohužel jsem 40 inut čekal na odstranění závady, která v podstatě bránila plnému užívání (a to v případě 5* hotelu považuji za vadu zásadní - pokoj takto neměl být přidělen !

Ubytování 

Vlastní ubytování nádherné, jen trochu zbytečně protáhlý check-inn a jako téměř všude systém výtahů s nutností použití pokojové key card, v kombinaci s poměrně malou kapacitou kabiny. Na pokoji mne očekávalo nemilé překvapení - jednak je nelogicky umístěn snímač k odblokování elektřiny, ani chodbové světlo nesvítí a je-li právě pohyb jiných osob v chodbě, to umístění není patrné na prvý pohled. Vážnější už byl problém se zaseknutými dveřmi do koupelny - nešly otevřít (a dle poškození u zámku to rozhodně nebyl první případ, párkrát se tam již někdo dobýval hrubým násilím). Reklamováno okamžitě, ovšem údržba se dostavila až po cca 25 min., bohužel jen specialista na elektrozámek dveří hlavních... po té druhá urgence, se žádostí o výměnu pokoje - zamítnuto ! Po dalších cca 15-ti min. se dostavil správný údržbář, západku odblokoval, ovšem nijak nefunkčnost /a téměř jistotu opakování při přiklapnutí/ neřešil... - celé řešení za dobrý přístup nepovažuji !

Výbava jinak velmi vkusná, prostorná, vybavenost asi nejrozsáhlejší ze všech (3) navštívených.

Strava a stravování 

Pouze jediná snídaně, vzhledem k ranní návštěvě Tadž Mahálu dosti pozdní - spodní restaurace přeplněna, nutnost použití horního salonku, který je ovšem přizpůsoben pro větší skupiny - stolování u svatebního stoku SGL příliš neocení... Nicméně velmi slušná nabídka, jediný případ, kdy byly k dispozici chladné džusy. Nabídka široká, trošinku vázlo doplňování dalších surovin do servírovacích mís a kombinace samo a poloobsluhy, když už jsem si donesl klasický evropský čaj, opakovaně nabízena donáška kávy (+ očekáván bakšiš).

Vybavení, služby a personál hotelu 

Vzhledem k pozdnímu příjezdu i časnému odjezdu /obojí za tmy/ jsem jakoukoliv další nabídku nezkoumal, peripetie s čekáním na odblokování koupelnových dveří mi vzala chuť na jakékoliv další služby

Celkový dojem 

Díky oficiální kategorii hodnotím pouze průměrně, v této úrovni bych očekával výměnu pokoje IHNED + následnou opravu bez účasti hosta.. budu doufat, že to není pravidlem. Přesto komukoliv doporučím a budu mu přát více osobního štěstí při pobytu...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Indie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání