Napsat recenzi

Pro hostelové turisty. Pro ostatní jen v nouzi!

Recenze hotelu Hostel Blue Planet (Francie - Paříž)

Hodnocení:
Vloženo:
Pobyt: duben 2016
Přečteno: 63x
Recenze se líbila: 513 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Doporučím jen cestovatelům zvyklým na tento typ ubytování. Jde spíš o nepříjemný pocit v tomto hostelu, když cestuje samotná žena než např. o čistotu. Na druhou stranu Paříž je příšerně drahá, takže pokoj, i když sdílený, za 25,-Euro je neuvěřitelně nízká cena a to je pozitivní! Vzhledem k nepohodlí ale i tak doporučuji spíš na jedno přespání než na celý např. prodloužený víkend. Snad by bylo pohodlnější, kdyby celý pokoj obsadila parta přátel a nemuseli se o místo s nikým cizím dělit;-)

Ubytování 

Jako plus hodnotím, že na rozdíl od info na booking.com byl pokoj jen trojlůžkový, byla tam sprcha a umyvadlo a v ceně byla i snídaně-nápoj a sladké pečivo z automatu. Na pokoji nebyl žádný stolek , ani noční stolek, kde by se člověk mohl slušně najíst. Pokoj čistý, lůžkoviny za poplatek. Já vezla povlak na polštář a plátěné prostěradlo. Důležité pro mne bylo nezvyšovat náklady na ubytování. Byl slyšet každý krok z chodby a schodiště, což bylo dost nepříjemné.Hostel bez výtahu. Toalety na chodbě společné, ale čisté a s toaletním papírem. Některé pokoje mají sprchu a umyvadlo.

Strava a stravování 

Snídaně z automatu v ceně. Neměla jsem dostat nic, takže to bylo vlastně pozitivní překvapení.

Vybavení, služby a personál hotelu 

Personál, zažila jsem dva muže, mluví anglicky s velkým přízvukem a lámaně, ale je jim rozumět. Člověk si musí uvědomit kolik za hostel zaplatil a až potom začít kritizovat...Já osobně jsem měla velmi špatný pocit, protože tam byla ubytovaná většina mužů tmavé pleti a myslím, že i recepční byli Arabové. Pestrá směsice hostů od kravaťáků s kuframa až po podivné existence. Jinak by se nemělo nic stát, hostel je monitorován kamerami, je tam zákaz alkoholu a člověk tam může zůstat max. 4 noci.

Okolí hotelu 

V blízkosti nádraží Gare du Lyon, takže člověk musí trochu popojet MHD, aby něco viděl. Bezprostřední okolí bez zajímavostí.

Celkový dojem 

Jak jsem psala. Doporučuji jen mladým cestovatelům zvyklým na tento druh ubytování. Nebo v nouzi, aby člověk neskončil na ulici, když nemá peníze. Samotná žena by se tu mohla bát a nebo mít nepříjemný pocit. Před tím jsem zažila spaní v hostelu v Krakově, Madridu a Římě a tohle bylo nejhorší. A nakonec člověk už je ve věku, kdy je zvyklý na jiný komfort...

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 0
z 1 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

Komentáře

Francie - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání