Napsat recenzi

To najhorsie,co sme kedy bohužiaľ museli zazit

Recenze hotelu Amwaj Oyoun Hotel & Resort ***** (Egypt - Sharm El Sheikh - Nabq Bay)

Hodnocení:
průměrně: 1,7/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 177x
Recenze se líbila: 312 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Otras!!!

Ubytování  průměrně (2,3/5)

Otras! Na recepciu sme prišli o 6h a povedali nam,ze mame cakat na izby do 14h,a to bez vody,jedla,a uterakov,aby sme si mohli ísť aspoň zdriemnuť k bazenu a ani po vypytani ,nam ich nechceli dat. Takze sme lezali na spinavych lehatkach bez uterakov. Izby nam dali o 13h no nie v hlavnom hoteli,v ktorom sme mali zaplatené,ale v ubytovni 500m od hotela. Kufre sme tahali samozrejme bez ich pomoci a neboli ani ochotni ,aby tam išli bs nami. Ukazali nam to z recepcie,ze kde to vlastne mame ísť. A to stale sme ani netusili,co nas ešte čaká!! Tie izby,ktore sme otvorii bola čistá katastrofa!!!! No najprv bol problém sa do izieb dostať,preroze sme boli partia so styrmi izbami a nikomu z nas nesli karty na otvorenie dveri!! Ked nam ich po 15min.otvorili a uvideli sme tu mastnú špinavú zem,plesnive,cierne vane,opadane kachlicky,zrkalo a vyhlad na nejaku zrucaninu vtedy sme si povedali DOST!!! Vratili sme sa všetci spolu na recepciu,kde sme si prisli po výmenu izieb. Po hodine ako nam izby nechceli vymenit,nam to vymenili. No nakoniec sme ubytovani v hlavnom hoteli pri bazéne,necakali nas o nic čistejšie izby!! KATASTROFA!!

Strava a stravování  průměrně (1,7/5)

Ta bola ako pre prasce. Ziadne syry,maslo,sunky,ziadne ovocie a ked raz za cas tam neco bolo,vyzeralo to ako kedy to uz niekto zul!!! Vela kolacov,salaty , ktoré pod zubami skripali,kadzy den varili cestoviny (penne),suche ,setrili na nas na kazdom jedle,tvrde maso,kazdy den prepecene kura. Špinavé stoly plne spinavych tanierov a plny hotel ciernych migrantov , ktorí sa predbiehali pred vás a kradli veci,kde mohli.Ďalšia KATASTROFA!!!

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (1,5/5)

Sluzby??? Nedostávali sme vodu,ze nie su povinní nam ju davat. Toaletné papiere chýbali často,tiekol nam stále zachod a netiekla v sprche často voda!!! Velky problem!!! Toto vsetko nezakryl ani upratovac,ked nám robil z uterakov rôzne pekné veci. Karta tu bola tiež opat problémová. Izby upratané len aby bolo,zle zle zle!!!

Pláž a moře  průměrně (1,7/5)

More krásne ciste,nadherne. No žiadna voda nebola,nikto nelezal na plazi,kedze sme sa nemali kde otužiť a zaplavat si. Do mora sa chodí len po mole. Kym sa človek dostane plážou a molom do mora,je to pekná dialka. Takze z tohto dôvodu bolo vsetkych500 čiernych pri bazene a my s nimi. Fuj! Špinavé bazény,voda,odpadky v nej,vajgle a nakoniec aj hovno!!!! UŽ NIKDY VIAC,ANI ZADARMO!!!

Okolí hotelu  průměrně (2,2/5)

Celkový dojem  průměrně (1,7/5)

Katastrofa,nikomu neodporucam!!!!!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 1
z 6 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sharm El Sheikh - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání