Napsat recenzi

Ghazala Gardens v červnu

Recenze hotelu Ghazala Gardens Hotel **** (Egypt - Sharm El Sheikh - Naama Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 642x
Recenze se líbila: 307 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Vše vcelku v pohodě, pokud nespoléháte příliš na delegáta. Pan Adel byl dostupný pouze při příjezdu, druhýden při objednávání fakultativních zájezdů a pak při odjezdu...

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Hotel již sice něco pamatuje, ale na egyptské poměry slušný, v pokoji čisto, uklizeno ručníky, včetně plážových osušek měněny každý den (nebo na požádání - když jsme s nimi ráno utekli na pláž). Vodu na čištění zubů (balenou) jsem musel připomínat, prý jen každý druhý den, nakonec jsem se domluvil s uklízečem, který mi ji za malý bakšiš (který jsem mu stejně dával za úklid) dodával denně.

Strava a stravování  průměrně (3,8/5)

Pro mě bez problému, všeho dost. Každý druhý den (zřejmě podle toho jak končí turnusy ubytování) je slavnostnější večeře s grilováním venku a hudbou. Strava je bufetovým způsobem (nandáte si na talíř co chcete a kolik chcete), pití roznášejí ochtní číšníci. Co se té hudby týče nic moc nčekejte, ale že by se někomu chtělo tančit v tom vedru (v červnu je tam docela teplo i v noci)... Je tam několik restaurací a la carte (jsou to krajové speciality - italská, mexická, brazilská) - na večeři se tam musíte objednat, to jsem nevyužíval (je to v rámci all inclusiv zdarma samozřejmě). Ve vybrané dny se tam dá i poobědvat (poněkud nesrozumitelný rozpis v němčině dostanete na začátku)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Bez problému, snaží se. Pozor na faraona (manželku to potrefilo) - přes ujišťování Antinal na recepci nekoupíte, nutno skočit do lékárny (nějakou v okolí najdete tak do cca 5 minut chůze - záleží v kolik hodin ráno Vás to zastihne...)

Pláž a moře  průměrně (5/5)

Na pláž se chodí cca 300m přes ulici a sesterský hotel Ghazala Beach. Plážové osušky dostanete v hotelu zdarma, s místem pod slunečníkem u pláže žádný problém. Pláž je jemný písek, ale kdo nemá azbestové plosky na nohou, vemte si alespoň žabky, které necháte na břehu. I když rychle přeběhnout se těch pár metrů dá. První pohled na moře mě trochu zklamal, dokud jsm nestrčil hlavu pod vodu. Korály jsou v dětské hloubce, večer při odlivu u některých nemusíte ani umět plavat. Viděl jsem to poprvé a paráda. Moře čisté, viděl jsemt i perutýny, rejnoky (modroskvrnný), karetu. Delfíny a něco většího v tom zálivu nečekejte, na to je nutný výlet na volnější moře. Přímo u pláže je též hotelový bar a dá se zde i poobědvat, takže vše je v rámci all inclusiv lehce dostupné v dohledu moře (nemusíte se těch 300m vracet)

Okolí hotelu  průměrně (4,5/5)

Cca 100m od hotelu přes ulici je místní obchodní centrum Naama Bay. Ulice plná obchůdků v evropském stylu, tzn. ceny jsou většinou vystaveny a nesmlouvá se. Kdo chce zažít nějakou legraci, nechte se za cca 2 dolary (cenu nutno usmlouvat předem) odvézt taxikem deset kiláků do Old Market. Stánky, ceny smluvní, záleží na vaší šikovnosti. Ale napřed si v Naama Bay zjistěte přibližnou cenu, ať víte do čeho jdete.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Splnil očekávání.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 4
z 4 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Sharm El Sheikh - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání