Napsat recenzi

nejlepší volba Three Corners Fayrouz Plaza

Recenze hotelu Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 1 241x
Recenze se líbila: 473 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Naprosto nejlepši pobyt v Egyptě. Byli jsme třikrát. Hurgáda, Sharm El Sheikh a letos Marsa Alam. Vždy jsme byli moc spokojeni, ale tady to bylo excelentní. Náš záměr super šnorchlování, výborné jídlo a klídek.Jeli jsme po prozkoumání recenzí do Marsa Alam hotel Three Corners Fayrouz Plaza. 5 km od letiště, široko daleko žádný hotel, procházky vlevo i vpravo po pobřeží klid, čisto, samota, písek, nádherné moře, mušle jaké už nikde nevidíte......Úžasně se o nás všichni starali ...na mole, na pláži, v restauraci...všude byla pohoda...takovéto domácí teplíčko. Dokonce i lidé na vozíčku se dostali až do moře.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Zařízení trochu starší, ale to nevadilo, byli jsme stejně stále u moře. Každý den uklizeno a čisté ručníky. Žádní komáři.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

Strava luxusní, pestrá. Super Egyptské, Libanonské, Arabské tradiční pokrmy. Samozřejmě i Evropské hranolky a smažené. Saláty velký výběr, stejně jako ovoce - výborné datle, fíky, hrozny....atd. Vegetariáni, masaří všichni si přijdou na své. I velice dietní strava dušená zelenina, vařené kuřecí. Milujeme rýži, takže tu jsme tam měli každý den, výběr ze dvou variant. Mořské plody, ryby. Opravdu všeho dostatek.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

V hlavní restauraci a všude v hotelu,lobby, toalety velice čisto. Služby neskutečné. Bylo vidět, že mají radost, že jsme tam přijeli. Usměvavý personál od recepce, přes číšníky, zahradníky, na pláži u ručníků, na mole. Jsou úžasně milí, vstřícní a někteří umí několik jazyků. Skoro každý večer měl někdo narozeniny. Dostal malý dortík se svíčkou a číšníci mu zaszpívali a zabubnovali. Pohodová domácká atmosféra. Skvělý animační tým a jeho kvalitní vystoupení Show time v amfiteátru. Naši 4kluci ve věku 17 - 20let si sportovní akce a celý animační tým během dne velmi pochvalovali.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž čistá nejen u hotelu , ale všude okolo. Klídek, žádná hudba z reproduktorů.Široko daleko jediný hotel, to se nám moc líbilo. 1,5km podél pobřeží pěšky je zátoka Mubarak, kde můžete vidět Dugonga, starou velkou želvu a dokonce naši čeští spoluturisti tam plavali s delfínama prý cca 30kousků. Korálový útes neskutečně pestrý a dlouhý. Všemožné rybky, ryby, mureny, rejnoci, želvy, delfíni. To jsme ještě neviděli, i když v Sharm El Shekh to byla také nádhera. Bylijsme na přelomu červenec/srpen neskutečně teplé moře, ale žádné úmorné vedro. Moře čisté, krásné velké mušle, krásné korály. Byli tam lidé i na vozíku a dostali se v pohodě na molo a do moře.Kdo si šnorchl, brýle a ploutve nepřivezl, tak si mohl na mole zdarma vypůjčit i s vestou.

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Jedna z nekrásnějších dovolených. Určitě bychom si to rádi zopakovali.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 44
z 51 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání