Napsat recenzi

kurňa hodnocení

Recenze hotelu Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 948x
Recenze se líbila: 536 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

absolutní spokojenost hlavně s delegátem...,to je Egypťan který Vám zařídí vše co se dá.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

pokoje nejsou na 5* když pod sebou máte dvě matrace a spíte ve žlabu ze kterého se nehnete

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

každý den je jiná kuchyně (jiný stát) a určitě si každý vybere i pro děti tady je jídelní koutek,kde si můžou vybrat,ten kdo říká že si nevybere,kecá , neboť je tu všeho dotatek:maso,brambor,těstovin a palačinek...prostě všeho dostatek...tady nezhubnete

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Personál byl vždy vstřícný a ochotný , nebyl žádný problém,ani nepožadoval bakšiš a bylo vždy uklizeno,každé ráno nám popřál pěkný den .

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

nevýhodou je ,že se musí chodit do vody přes molo a to není moc dobré pro děti,ale jinak pro šnorchl a potápění to nemá chybu.Najde se tu,žralok,perutýn,,želva i muréna...hospůdka na pláži i s jídlem s all in

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

vnitřní zahrada v hotelu je krásným rájem pro všechy rostliny a ptačí život ...vrabce...je to uspokojivé na nervy ale co je za branami,to je opravdu jen poušť a nic ,tak nečekejte,že se půjdete někam projít,třeba jako na Hurghadě

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

celkový dojem na tento hotel je velice uspokojivý a mohu ho doporučit všem ,kteří se chtějí věnovat potápění,šnorchlování ale co je hlavní,nejsou tady Rusáci a delegát je Egypťan a umí Česky a zařídí Vám všechno,co si budete přát...je to prostě RÁÁÁÁÁÁJ

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 44
z 51 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání