Napsat recenzi

Již potřetí a opět na výbornou

Recenze hotelu Three Corners Fayrouz Plaza Beach Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib)

Hodnocení:
průměrně: 4,5/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 693x
Recenze se líbila: 451 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Krásný hotel s výbornými službami, milým a přátelským personálem, rodinnou atmosférou a super podmořským životem. Hotel je blízko letiště takže žádné dlouhé cestování busem (max 10 min od letiště). Přivítání na hotelu drinkem a ručníkem, ubytování hned po vyřízení formalit (do 10 min), taktéž hned náramky a možnost čerpání všech služeb okamžitě a až do odjezdu z hotelu (nebývá to tak ve všech hotelech v Marse).

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Hotelový komplex je menší, ubytování je buď v křídlech, které jsou propojeny s hlavní budovou, kde je recepce, jídelna, bar, nákupní galerie, welness,restaurace ala carte, nebo v domečcích, které jsou rozmístěny v krásné a udržované zahradě. Volíme vždy ubytování v zahradě. Letos pokoj č. 4062, krásný výhled na moře, Stejně daleko do jídelny tak i na pláž. Vybavení pokoje není nejnovější, ale vše čisté, denně výměna ručníků i povlečení (krásné ručníkové kreace), bez jakéhokoli hmyzu, vždy pečlivě uklizeno. Kluk co uklízel velmi milý a přátelský, před odjezdem nám nechal na posteli vzkaz s přáním a poděkováním a pak se s námi přišel ještě osobně rozloučit. Jako bonus letos i papučky. V koupelně fén, vždy dostatek tekutého mýdla jak u umyvadla tak ve sprše.Na pokoji denně 1,5 l láhev vody na osobu, dostávali jsme vždy i vody navíc. Jako pozornost hotelu za opakovaný pobyt jsme dostali na pokoj talíř s ovocem a láhev vína s pozvánkou na raut od manažera hotelu.

Strava a stravování  průměrně (4,5/5)

To je tady na vysoké úrovni. Vždy všeho dostatek, spousta druhů na výběr, vždy dobře ochucené. Snídaně (od 6 hod) klasika jak ve všech hotelech. Letos opět novinka- začali smažit čerstvé koblížky na snídani a rozšířili sortiment čerstvých freshu, které roznášejí ne jen u snídaně, ale i po celý den na pláži. Obědy v jídelně nebo v plážovém baru, kde se dá dobře najíst a není třeba chodit až do jídelny. Vždy na pláži k obědu 3 druhy pizzy, dvě věci z grilu (kuřecí maso, krevety, krabi, ryby, hovězí stejky, hamburgry), polévka, rýže, hranolky, těstoviny na přání, čerstvá i dušená zelenina, nějaké maso s omáčkou, zákusky, ovoce-různé druhy a po celý den. Odpolední svačiny-palačinky, nějaké housky se salámem a zeleninou, zmrzlina, ovoce a zákusky. Káva a čaj po celý den na pláži i u baru u bazénu. Večeře tématické (egypská, německá, belgická, francouzká, italská, mezinárodní....), každý si vybral. Všeho dostatek, stále doplňovali. Jídlo se neopakovalo. Možnost i večeře v ala carte restauracích (nemůžu hodnotit,nevyužíváme, najíme se vždy výborně v jídelně). Přátelský, usměvavý a milý personál, vždy hned pití na stole, číšníci neuvěřitelně rychlí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,6/5)

Personál je tady nesmírně milý a přátelský. není to hrané a ani za to, že dostanou nějaký dolar. Číšníci si nás pamatovali z předchozích návštěv a hned jak nás viděli tak nás běželi přivítat. Před odjezdem nám ještě nechali připravit každému talíř s ovocem jako poděkování. Nechtějí bakšiš, až na konci pobytu, pokud jste s jejich službami spokojeni tak si rádi vezmou. Jezdíme zde i proto, že se tady cítíme jako doma a všichni co se o nás starají a udržují hotel, ubytování i zahrady si zaslouží velkou pochvalu i nějakou odměnu. Jsou zde rádi, když se jim hosté vracejí a my sami jsme se tam s mnohými už potkali opakovaně. Pokud navštívíte hotel 6x tak si můžete zasadit svůj vlastní stromeček. Hotelová zahrada je plná těchto stromečků, což svědčí o kvalitě hotelu a spokojených klientech, kteří se sem rádi vrací. I my se sem rádi zase vrátíme, protože tento hotel nám vyhovuje po všech stránkách. Nemůžu hodnotit animace, ty nevyhledáváme, ale lidé z animačního týmu jsou milí, přátelští, nabídnou aktivitu, ale nenutí. Můžu doporučit akorát masáže, ty jsou super, ale je třeba smlouvat. Také potápěčské centrum na pláži je na dobré úrovni a kdo neovládá jazyky tak se tam domluví, protože to tam vede češka Radka s manželem. Nabízejí ne jen potápěčské výlety, ale i výlety na šnorchlování.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Pláž je vždy dobře udržovaná, čistá, dostatek lehátek a slunečníků. Není třeba běžet ráno v 5 hod a urvat si nějaké lehátko v první řadě. Letos byl hotel obsazen jen z poloviny, ale na službách to nebylo poznat. Výměna osušek vždy v pořádku, rádi Vám i lehátko nachystají. Letos jsem tam viděla i několik vozíčkářů, vždy ochotně pomohli s vozíkem i rádi odvezli až na molo. Moře je tady nádherné, korály krásné, bohaté korálové zahrady po obou stranách reefu. Letos jsme měli smůlu na větrnější počasí a tak byl i několik dní zavřený poslední vstup za reef. Dalo se jít šnorchlovat brzy ráno (6hod do 8hod), pak už zavřeli a otevřeli ho zas třeba k večeru, když se utišil vítr. Tohle naplánovat nejde. Nám to nevadilo, protože jsme oba s manželem potápěči a tak jsme mohli se jít potápět za reef kdykoli. Na koupání a šnorchlování jsou tam ještě laguny, kde to sice není tak krásné jak za reefem a voda bývá občas zakalená, ale ryb je vždy hodně i nějaká želva, síby, napoleon se dá objevit. A kdo není líný tak asi 10-15 min od hotelu je zátoka Marsa Mubarak kde se dá koupat a šnorchlovat po celý den. Také můžeme doporučit šnorchlování z Porth Ghalibu k molu u hotelu (procházka 10-15 mim po pláži na začátek reefu), krásné korálové zahrady i podmořský život nebo z mola u hotelu do zátoky Marsa Mubarak (šnorchlování pro zdatnější tak na hod a půl když se člověk kochá a fotí). Letos několikrát velké štěstí na dugonga, který se denně chodil pást do zátoky kolem 15-16 hod. Bývali jsme s ním i víc jak hodinu. Želvy v zátoce denně (bylo jich méně než loni, dugong je napadá, protože mu žerou trávu).

Okolí hotelu  průměrně (4,1/5)

Okolí hotelu se snaží udržovat, ale jsme v Egyptě a tam to mají s pořádkem trošku jinak. Všude písek a poušť.

Celkový dojem  průměrně (4,5/5)

Tenhle hotel jsme si moc oblíbili a rádi se zase tady vrátíme. S klidným svědomím ho doporučím všem co rádi šnorchlují, ale i těm co se rádi válejí u bazénu nebo jen tak rochni v teplé vodě u břehu. Služby jsou na velmi dobré úrovni a není třeba se obávat nějakých střevních problému, když člověk neplácá do žaludku páté přes deváté. Personál se snaží o to, aby byl člověk maximálně spokojený. Podmořský život bohatý a kdo není líný i popojít tak si odveze spousty krásných zážitků a podmořských fotek

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 44
z 51 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání