Napsat recenzi

Sklamanie

Recenze hotelu Albatros Oasis Port Ghalib Resort Pickalbatros **** (Egypt - Marsa Alam - Port Ghalib)

Hodnocení:
průměrně: 4,2/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2017
Přečteno: 874x
Recenze se líbila: 364 čtenářům
Fotografie: 1
Videa: 0
Komentáře: 6

Hotel je veľmi zanedbaný, potreboval by kompletnú rekonštrukciu. Boli sme dva týždne a veľmi sme boli sklamané. Našťastie sa dalo chodiť do neďalekého prístavu, kde bolo krásne a aj ľudia tam boli priateľskejší ako u nás v hoteli.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

Izby boli v celku v poriadku, síce všetko staré, ale aspoň čisté. Na izbu bola fľaša vody, viac nám nechceli dať, aj keď sme boli tri. Vraj si potom musíme priplatiť 3eurá na deň. Klímu sme navečer vypínali, lebo bola veľmi hlučná.

Strava a stravování  průměrně (4,1/5)

Strava bola celkom v poriadku, mohol byť väčší výber. Ovocie skoro žiadne. Ak by ste mali chuť na melón, môžete si ho na pláži dokúpiť za 2 eurá, v reštaurácii bol len raz v týždni.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Pred hotelom sú tenisové kurty a minigolf, ale za celé dva týždne som tam nikoho nevidela. Podľa toho v akom to bolo stave, sa ani nečudujem. Čo sa týka personálu, veľká neochota. Dobre že by nechceli každý deň 5euro tringelt a keď máte prázdny pohár ani k stolu radšej neprídu, aby vám náhodou nemuseli nosiť zas. Pri stravovaní vám dokonca ani príbor nepodajú, museli sme si hľadať kde sa dalo.

Pláž a moře  průměrně (4,4/5)

Pláž je neupravená, špinavá a zanedbaná. Prístup do mora je cez mólo, ktoré bolo neustále uzamknuté, lebo plavčíkov sa proste nechcelo. Posielali nás vedľa do hotela, že tam majú mólo otvorené. Inak voda krásna čistá, ako akvárium. Super na šnorchlovanie.

Okolí hotelu  průměrně (4,4/5)

Okolie hotela by bolo celkom pekné, ak by to tam dali do poriadku. Málo zelene, veľa zničených vecí, porozbíjaná dlažba, popadaná omietka, všade trčia káble, poodbíjané múriky. Pri bazénoch veľmi málo lehátko a slnečníkov.

Celkový dojem  průměrně (4,2/5)

Celkový dojem nebol moc dobrý, tento hotel si zaslúži maximum 3 hviezdičky. Ja by som určite nikomu neodporučili, sama sa tam určite už nikdy nevrátim.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 27
z 32 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ariam: to je v pristavu? - 15. 6. 2017 20:22

nyni levny pry 5* dobra nabidka, ale to je Hotel port ghalib Resort ktery prodavaji v sezone draze takze srdecne diky za vasi uprimnost tam teda nikdy meli jste vzit tu Marinu Lodge naproti reagovat

Dagmar: Re: to je v pristavu? - 15. 6. 2017 23:00

Nie je to priamo v prístave, ale asi 10min. od prístavu. Nie ďaleko. Vedľa bol krásny hotel, tiež 5 hviezdičiek, ale ten si to zaslúži. Ten bol už na úrovni. Volá sa Palace Port Ghalib. Rozprávali sme s ľuďmi, čo tam boli ubytovaný a boli veľmi spokojný. Priamo v prístave je tiež jeden hotel, ale neviem ako sa volá, už som tomu nejako nevenovala pozornosť. Ale ubytovaný odtiaľ boli tiež nadmieru spokojný. reagovat

ariamb: v pristavu? - 10. 7. 2017 15:59

moc vam dekuji za tip ,my jsme byli v Marina Lodge a to bylo fajn ALE...plaz pres poust 300m v poledne priserne reagovat

Tomas: Veľmi dobrá recenzia - 10. 7. 2017 14:23

Pozerám tam hotely v okolí ,je tam Sunrise Marina Resort a Palace Port Ghalib. Zaujal vás niektorý z nich ,neviem sa rozhodnúť . Vďaka reagovat

Dagmar: Re: Veľmi dobrá recenzia - 28. 7. 2017 22:26

Neviem či už nieje neskoro, asi ste už aj vycestovali. Mne sa veľmi páčil hotel vedľa nás Palce Port Ghalib. Tam bolo vidno, že si tých 5 hviezdičiek zaslúži. Aj bolo vidno ako sa tam o turistov starajú. Myslím že Sunrise Marina Resort bol ten priamo v prístave, mali to dosť od ruky na pláž, ale stretla som odtiaľ ubytovaných a boli veľmi spokojný. Vraj majú aj super služby. Takže myslím, že oba sú asi fajn. Prajem peknú dovolenku reagovat

ariam: ceny a zase ceny - 29. 7. 2017 6:08

V zari je Siva 2 tydny AI za 620 .-eur , Palace 1200.- eur a Sunrise za 900.- eur Siva a Resort maji spolecnou recepci a jidelnu.A tak s LMholiday.com budeme na fakultativnich vyletech , ponevadz je to mozne objednat v CZ a plati se az v den uskutecneni na miste Obrovsky rozdil v cene 3x levnejsi nez co prodava Delegat v hotelu reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání