Napsat recenzi

Super dovolená

Recenze hotelu Three Corners Pensee Royal Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2017
Přečteno: 440x
Recenze se líbila: 316 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

V prvé řadě chci ale říct, že nám se v tomto hotelu moc líbilo a byli jsme spokojeni.To je ale náš soukromý názor, to uvádím jen pro případ, že by mě někdo obviňoval, že lžu.Teď k té recenzi, budu se snažit , abych nic nevynechala. Cesta letadlem byla peklo, letěli jsme letadlem, které si TS pronajalo, personál nebyl český a v letadle ještě míň místa než obvykle.Po doletu jsme viděli pod letadlem velkou kaluž něčeho.Na letišti jsme minuli naháněče a koupili si víza.Po projití kontrolou nákup vodafon karty a šup na parkoviště.Jeli jsme minibuskem s jednou zastávkou,takže do hotelu jsme dorazili kolem7:30, ihned nás poslali na snídani a po snídani nás ubytovali, pokoj č.531 ve druhém patře s krásným výhledem na moře ,kolem 9 jsme už byli na pláži.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Pokoj velký ,čistý , bez švábů (ale v přízemí se občas nějaký našel),2 komáři (zlikvidováni ihned po objevení, pak už nebyli), fén i trezor funkční (ale zase u některých ne), klimatizace jela (vypínali ji v době oběda a večeře)

Strava a stravování  průměrně (3/5)

A teď k stravě:je zde menší výběr než jinde, ale jídlo velmi chutné.Snídaně:2 marmelády, med,3 jogurty,máslo, teplé croissanty, vajíčka natvrdo, něco jako lečo, brambory, fazole, kuchař dělá omelety nebo vaječinu nebo volské oko , pečivo, výborná buchta, zelenina, sýry, sýrové kuličky, jeden druh salámu, našlehaný slaný tvaroh, horké a studené mléko, káva a postmixy, křupinky do jogurtu.To bylo stejné každý den.Obědy na pláži:kuře, ryby(někdy dobrá, někdy ne) , kofty, křepelky, hovězí.Masa se měnila, nebyla všechna v jeden den.Rýže, těstoviny, pečené nebo jinak upravené brambory, teplá zelenina, pizza, zelenina, polévka (vynikající a každý den jiná), ovoce (každý den 2 druhy):jablka, žlutý meloun, pomeranč, hruška.Svačina bazénový bar:palačinky a vždycky nějak upravené maso v housce.Tam jsme byli jen 2x, nepotřebovali jsme více jíst.Nanuky jsou za dolar.Večeře:hranolky (4x za pobyt), pečené brambory v alobalu(1x), pusinky z brkaše (1x), rýžě, těstoviny, maso (opět se střídalo kuřecí, hovězí, ryba, kofty), lasagne (1x), musaka(1x), pečivo, polévka, zeleninové saláty, zelenina,ovoce (červený nebo žlutý meloun, hrozno, jablka-opět se střídalo), zákusky.Pití:postmixy, jejich alkohol, jejich fanta, sprite, cola a soda, pivo a víno.Pití do malých plastových kelímků, ale neměli problém nalít do láhve nebo svého hrnku.Měli jsme tam svoje, ale použili jen 2. Všude kousek, takže proč si čepovat do zásoby.V baru u recepce sklenice a koktejly.Klimatizace v jídelně nejprve vypnuta, ale s přílivem lidí ji snad zapli, nemám s tím vlastní zkušenost, ale říkali to tam.My jedli venku

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,4/5)

Zápach močůvky, o kterém tady někteří psali, byl lehounce cítit jen jedenkrát.Animační programy:3 animátoři:Jamajka, Mido a Kuku. První dva se více snažili u Němců, což nás trochu mrzelo, ale Kuku byl super.Pro dětičky je animace od 21:00.Přes den nic.Pro dospělé od 21:30.V 10:00 strečing, v 11:00 petanque, ve 12:00 aquaerobik, v 15:30 volejbal.Večer při posezení komáři štípali, ale já i přes opatření cca 15 štípanců za pobyt, dcera a manžel bez opatření i bez štípanců. Ale ostatní byli také poštípaní.Personál ochotný ,milý, až na vyjímky ,ruce nenatahovali.

Pláž a moře  průměrně (4,5/5)

Moře teploučké, i při velkém odlivu se dalo koupat a to v místě přesně mezi Utopií a Penseé. Rybičky všude kolem nás, rejnoci (2) i v mělké vodě, byli i delfíni, ale my už jsme je jen slyšeli pískat

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Celkový dojem  průměrně (3,4/5)

Tento hotel si můžete buď zamilovat nebo ne.My patříme k těm prvním. A to jsme byli v lepších i cenově velmi odlišných hotelích.Za co jsem se ale styděla ,bylo chování některých Čechů.Chovali se jakoby to tam osvobodili, k personálu se chovali jako k povlu a přitom sami , bez urážky, byli burani dlabající jídlo pouze lžící a nebylo jim trapně hrábnout do jídla pro ostatní rukama.Naštěstí to byly vyjímky.Opět se sem vrátíme.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 160
z 272 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání