Napsat recenzi

Velká pochvala !!!

Recenze hotelu Laguna Beach Nakary Bay Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2018
Přečteno: 130x
Recenze se líbila: 279 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Velká spokojenost na tento hotel. Je vidět spoustu práce, která se po převzetí novým majitelem udělala. Hotel spoustu let chátral, ale teď opět ožívá. Skvělé jídlo ( standardní výběr), krásné moře...šnorchlování super....vřele doporučuji. Velmi klidný resort, opravdu krásný relax. Plážový servis, servis u bazénu...není nutné předem dávat ručníky...vše volné.

Udělali jsme i dva výlety s místními z potápěčského centra, kteří sídlí přímo v resortu, perfektní přístup...domluva dobrá a starost o zákazníka přímo na výletě.....velmi příjemné.

Ubytování  průměrně (3,4/5)

Krásné velké pokoje v jednopatrových budovách o 8 pokojích, každý výhled na moře, lepší samozřejmě v 1 patře, kde je lepší výhled. Velké postele a poměrně slušná koupelna.Stále se vychytávají drobné nedostatky.....nám dost dobře neodtékal odpad z vany, ale toto vadí pouze šťouralům, nám je jasné, že se vše dolaďuje.....pokud bychom chtěli vyměnit pokoj...je to bez problémů.

NA pokojích klima.....vše dobře fungující. Trezor je dobrý doplněk pokoje, kdy případné cennosti pro větší klid se mohou uschovat...ač to z mého pohledu není nutné, protože je zde skvělý personál.

Strava a stravování  průměrně (2,9/5)

Strava velmi dobrá ( evropský styl)...já jsem skvělý strávník...sním vše. Každý den výběr brambory, rýže , těstoviny, fazole či čočka. Maso kuřecí, ryba, hovězí či vepřové., játra....opravdu všeho dost...stále se doplňuje. Výborné sladké zákusky...všeho dost, menší výběr ovoce.

Polévka každý den.

K snídani výběr ze sladkého, možnost vaječné omelety, palačinky, směs párek-zelenina...atd.

Oběd a večeře ...jsme již uvedl v celkovém popisu stravy.

Jídelna je skromná, kdo čeká mramor, ať si zaplatí 5-hvězdu. Zde to je klidné a soukromé, vše čisté, domácí.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,3/5)

Krásný bazén, velmi čistý, + bazény okolo, bar u bazénu. Plážový bar bohužel ještě nezprovozněn...funguje pouze drobné pití ( mělo by být i nějaké mlsání)..,vše se dolaďuje...ale tím, že bar u bazénu pouze 100 m od moře, není co řešit....tam je i to mlsání.

Personál naprosto skvělý, všichni fungují, pátky nádherné večeře venku u bazénu....i se zvířaty.

Pláž a moře  průměrně (3,7/5)

Pláž klidná, skromná, pár slunečníků....vždy je volné několik míst. Moře krásné, ač né moc velká hloubka, je třeba chodit dále do moře....záleží na odlivu a přílivu.postu korálů, opravdu pestrý podmořský život....možno vidět i želvu...to vše v laguně. pro odvážnější je možné šnorchlovat za rýfem, kde je to zase jiné.....hluboká voda s většími korály.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Jako všude jinde. Ale zde se dá chodit bez omezení oběma směry...příjemná procházka.

Celkový dojem  průměrně (3/5)

Je to hotel pro nenáročnou klientelu, pro rýpaly tu není místo. Pokud chce někdo prožít klidnou dovolenou, toto je pravé místo. Ostatní ať si zaplatí větší luxus, aby strávili dovolenou v kraválu se spoustou lidí, ale zřejmě větším výběrem jídla a pití....což není až tak důležité, pokud nemáte vyhrocené nároky.

Fotky nezveřejním...to je každého soukromá věc. Ale budete příjemně překvapeni, pokud tento menší resort navštívíte.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 15
z 28 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání