Napsat recenzi

Aurora (Oriental) Bay

Recenze hotelu Aurora Bay Resort (ex Oriental Bay) **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2015
Přečteno: 1 824x
Recenze se líbila: 568 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 1
Komentáře: 3

Galerie videí

Menší hotelový komplex s písčitou pláží a korály.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Byli jsme ubytováni ihned po příjezdu. Pokoje standard, spíše 3hvězdičky. Pokud je nějaký problém na hotelu je guest administratorka Miriam - Češka, která je moc milá a ochotná.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Klasické jídlo, jako skoro v každém egyptském hotelu. Potěšilo mě každodenní grilování. (Hovězí, mleté, krabi a čufty), zákusky moc dobré, za to málo. Ovoce, zelenina, pečivo na výběr ke každému jídlu. Samozřejmě to není naše strava, ale o to víc se pak těšim na naše pečivo a jídla.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

V hotelu jsou dva bary, jeden z nich bazénový. Na pláži dostatek lehátek, ale byli jsme v dubnu. Personál ochotný a usměvavý. Internet je za poplatek 15min/2$. Kulečník a ping-pong zdarma u bazénu.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

To bylo asi to nejlepší a vlastně i hlavní důvod, proč jsem vybrala tento hotel. Sice jdete na pláž přes silnici, kde je "převodník". Je to zhruba 200metrů od hotelu. Na pláži bar a wc. Pláž písečná, cca 50m po kolena a pak korály a hloubka. Při odlivu voda po kotníky. Nepotřebujete ani boty do vody. Hodně v Marse fouká vítr, ale u lehátek jsou i zábrany.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Do města jsme ani nepotřebovali jet, akorát jsme jeli na čtyřkolky a to bylo super, i když vidíte, jaký nepořádek je v okolí.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Super odpočinková dovolená za hezkou cenu. Doporučila bych to i rodinám s dětmi. Samozřejmě to není hotel pro hnidopichy, protože pro ně bude všechno špatné. Moře parádní. Hotel menší a jídlo dostačující. Milý lidé z hotelu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 114
z 151 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Romana: Quad - 20. 4. 2015 8:04

Díky za recenzi. Můžete mi prosím napsat kolik stály čtyřkolky a jaký výlet byl ? Děkuji reagovat

Zuska: Re: Quad - 20. 4. 2015 16:52

Čtyřkolky jsme kupovali na pláži za 40EUR pro dva/1 čtyřkolka - samozřejmě jsme smlouvali. Byl to odpolední výlet, zastavovali jsme u alabastrové skály. Výšlap nahoru, poté cesta do beduínské vesnice, kde jsme dostali čaj a ještě jsme se svezli na velbloudovi (svezení na velbloudovi bylo za 5 EUR - platili jsme rovnu s čtyřkolkama). Takže výlet byl za 45 EUR, líbilo se nám to, hodně se práší po cestě - doporučuji si vzít s sebou šátem, nebo si ho u týpka můžete zhruba za 5 EUR koupit. Později vložím video. reagovat

Pavel: čtyřkolky - 26. 5. 2015 12:27

Dobrý den, Píšete, že jste platili v Eurech. Chci se zeptat, jestli je lepší platit v Eurech nebo v Dolarech? Děkuji reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání