Napsat recenzi

Prohlídka Hotelu Oriental Bay

Recenze hotelu Aurora Bay Resort (ex Oriental Bay) **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2013
Přečteno: 1 888x
Recenze se líbila: 695 čtenářům
Fotografie: 19
Videa: 0
Komentáře: 1

Krásný hotel situovaný kousek od krásné zátoky. Hotel nabízí jedny z nejprostornějších pokojů v Marsa Alam. V centru resortu je 6 bazénů. Od letiště je hotel vzdálený cca 60 min busem.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování je formou 3 patrových vilek. V každé vilce je cca 18 pokojů. Hotel disponuje rodinnými pokoji s kuchyňkou, kam se vejdou až 4 dospělé osoby. Pokoje jsou příjemné, uklizené, prostorné.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

V komplexu jsou celkem 4 bary a celkem 3 restaurace.

Rozlévá se klasické nealko nápoje (cola, fanta, sprite, tonik) a místní alkoholické nápoje.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Zaujala mě posilovna, která je v nejvyšším místě hotelu ve válcově skleněné "bubline" s výhledem na bazény a poušť nad nimi. Hotel nabízí mnoho aktivit, např. břišní tanečnice, Afrikashow, volba Misshotel, kvízový večer, v amfiteatru sestava scének, přes den se hraje volejbal, petang, strečink, aquagym.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Krásná zátoka s jemně bílým pískem vzdálená od hotelu 3:30 minut klidnou chůzí. Zátoka je jako stvořená pro šnorchlování. Můžete zde vidět např. želvy, murény, chobotnice, síby, trnuchy nebo perutýny. Nevýhodou pro některé hosty může být menší počet lehátek na pláži. Naproti pláži je veřejná pláž a po levé straně jezdí auta. Přechod přes silnici řídí hotelový personál 24 h denně. Kdykoliv budete chtít přejít silnici, stopnou auta a vy můžete bezpečně přejít.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Nejbližší hotely: nalevo 1 km, napravo 5 km, kolem poušť.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Krásný hotel s několika prostornými bazény. Určitě hotel d o p o r u č u j i.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 114
z 151 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

dusan55: vecerni vyziti - 12. 1. 2014 15:01

prosim jak vypada vecer, naleva se I nejake vinko.mimo veceri. reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání