Napsat recenzi

Poměr kvalita/cena = perfektní dovolená.

Recenze hotelu Aurora Bay Resort (ex Oriental Bay) **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2014
Přečteno: 1 077x
Recenze se líbila: 606 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Do tohoto hotelu jsme byli přestěhováni na naši žádost změny hotelu. Původně jsme měli být ubytovaní v hotelu Three Corners Sea Beach, odkud jsme se rozhodli odstěhovat, protože hotel odpovídal max. 2*, vybavení tam bylo naprosto odporné, opotřebované, roztrhané atd. Následně byl pro nás tedy přesun do Oriental Bay jako vysvobození, které nám dalo znovu naději na prožití krásné odpočinkové dovolené, což bylo také posléze naplněno.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování bylo standardní - mělo své pro i proti. Vybavení bylo velmi hezké, koupelna měla již něco za sebou, ale jinak v pohodě. Trochu nás potrápila klimatizace. Jako velkou výhodu spatřuji, že pokoj měl společnou "chodbu - společenskou místnost" pouze s dalším jedním pokojem. Funguje jako studio: 2 pokoje + 1 společenská místnost + 1 společná terasa. Krásná udržovaná zahrada plná zeleně, včetně 4 členitých bazénů.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Se stravou jsme byli spokojeni, k snídani vše, na co si jen vzpomenete. Vajíčka na různý způsob, palačinky, sladké atd. K obědu a večeři jsme si také vždy vybrali. Vždy byly nabízené čerstvě připravované těstoviny, cca obden i pizza. Dále výběr kuřecího, krůtího a hovězího masa, spousta zeleniny a příloh. Samozřejmě, že se jídlo opakovalo, což ale, při tak velkém výběru, každý normální člověk musí považovat za samozřejmé. Pokud každý den ochutnáte všechno, co Vám je nabídnuto, tak pak je jasné, že již 4. den nebudete mít chuť na nic:) Ke svačinám pečivo, pizza, palačinky. Jinak strava byla velmi chutná. Nápoje rozlévány z lahví, nikoliv z post mixu. Míchané nápoje z místní výroby (žádná sláva).

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Perfektní animační program - nejlepší, který jsme prozatím absolvovali. Každý večer jiný program - fakir show, cinema night, beach party, guess competition, suprise show, oriental show. Přes den streching, aerobic, vodní pólo, volejbal, fotbal atd. Každý večer mini disco. Italové měli svůj program. Hotel nabízel i potápěčské centrum, které jsme ale nevyužili.

Personál byl velmi milý.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Laguna (tedy bez vln), písečná pláž, pozvolný vstup do moře, krásné šnorchlování. Na druhé straně moře jako v Karibiku. Vhodné i pro děti. Na pláži fungoval bar, kde bylo možné i poobědvat, budka s vydáváním ručníků, animační program. Pláž byla cca 150 m od hotelu, což vůbec nevadilo, řekla bych, že v jiných rozsáhlejších resortech, je to na pláž i dále, a to přesto, že je hotel umístěný přímo na pláži. Přes silnici převáděl pracovník hotelu.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Okolí hotelu jako všude v Marsa Alam - pouze poušť.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Krásná odpočinková dovolená s prázdninovou atmosférou.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 114
z 151 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání