Napsat recenzi

Oriental Bay- parádní dovča!!!

Recenze hotelu Aurora Bay Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2014
Přečteno: 1 483x
Recenze se líbila: 583 čtenářům
Fotografie: 16
Videa: 0
Komentáře: 0
  • plážička naproti naší. doporučuji plážička naproti naší. doporučuji
  • moře krásné moře krásné
  • hlavní bazén s vodním barem hlavní bazén s vodním barem
  • cesta na pláž... cesta na pláž...
  • obývací pokoj (společný mezi dvěma pokoji) obývací pokoj (společný mezi dvěma pokoji)
  • aquagym aquagym
  • naše pláž naše pláž
  • bar na pláži bar na pláži

Hned po příjezdu jsme došli na recepci, kde nám byly přiděleny pokoje. Jeli jsme dva páry takže jsme prosili o pokoje vedle sebe a společný obývací prostor. Bylo nám vyhověno :) Všichni zaměstnanci byli velmi ochotní, usměvaví, příjemní.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Ubytovaní jsme byli téměř až vzadu. Nejdřív jsme měli z toho strach, ale nakonec spokojení. Cesta od našeho pokoje k hlavnímu bazénu a do jídelny cca 2 minutky :-) Hotelový komplex není obrovský. Jeli jsme v sezonu a musím říct, že vůbec nebylo přeplněno. Úplně parádní nikde žádně fronty ani plné bazény. Byli jsme v přízemí takže hezká terasa. Všude kolem zeleně, stromky, květiny. Pokoj klasika. Postel pro dva, skříň se zrcadlem, lednička, dva noční stolky, televize. Ovladač na klimatizaci, která jela velmi dobře a kvalitně. Stačilo na chvilku zapnout a hned místnost byla ochlazena. Dalo se parádně spát celou noc. Koupelna také klasika. Sprchový kout, čistý záchod, umyvadlo a velké zrcadlo. Každý den vše uklizeno, uspořádáno, nové ručníky a toaletní papír. Společný prostor pro dva pokoje měl sedačku, stůl, křeslo. Dobrá místnost pro společné hry.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Byla jsem velmi spokojená! Snídaně: kuchařem připravované omelety. Dále: párečky, velký výběr pečiva, salám, sýry, másla, zelenina, tousty, palačinky, cereálie s mlékem, spousta sladkostí apod. Oběd: těstoviny, kuřecí maso, americké brambory, rýže, hovězí maso, brambory se sýrem, bramborová kaše spousta připravovaného masa, spousta druhů zeleniny a ovoce, zákusky apod. Večeře: krevety, chobotnice, krabi, těstoviny, připravované maso z grilu, omáčky, zelenina, ovoce, vegetariánská jídla, dortíky apod. VŽDY BYLO Z ČEHO VYBÍRAT! :-) (Nenapsala jsem vše, bylo toho fakt hodně.)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Jak už jsem řekla personál byl super! Bazény byly udržované s čistou vodou. Každý večer se uklízely na další den. Velmi úžasný byl v hlavním bazénu vodní bar: pivo, fanta, cola, sprite, alko drinky apod. Kousek od bazénu byla místnost s kulečníkem a stolní tenis. Na pláži se hrály šipky. Animační programy byly večer také fajn. Před obědem každý den aquagym v bazénu- VELKÁ SPOKOJENOST ;) Ve středu diskotéka na pláži. U bazénu hrály i české a slovenské písničky :-) Obchůdky v hotelovém komplexu byly drahé, ale dalo se cokoliv sehnat. Na nákupy jsme ale jeli do přístavu Port Ghalib, kde se dalo dobře smlouvat a nakoupit plno suvenýrů.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Od hotelu pláž byla asi 4 minuty chůze. Pláž velmi čistá a udržovaná. Kdykoliv za den jsme šli na pláž vždy bylo místo a volná lehátka. Ručníky jsme jak u bazénu tak na pláži dostávali zadarmo. Díky zátoce nebyl vítr. Jeden den připluli do naší zátoky delfíni, ale byla to fakt chvilička a hned byli pryč. Bylo možné vidět spoustu rybek a dokonce i želvy. Na pláži bar- alko drinky, pivo, nealko nápoje- také se zde dalo obědvat (v hlavní budově samozřejmě větší výběr). Vedle baru hřiště na volejbal. Za ním doporučuji se jít projít přes skály podél moře dozadu. Moře je zde opravdu krásné. Zrovna když jsme se procházeli, měli jsme krásné vlny a čisté modré moře. Nebo naproti naší zátoky je také moc hezká plážička, kde je prázdno a čisto. Pěkné k vidění. :-)

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Nikde nic. Prázdno. Ale to nemusím zmiňovat. Egypt to je jasný... Člověk jede do hotelového komplexu...

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Zatím moje nejlepší dovolená. Jak z pohledu zábavy v hotelu, tak moře. Protože pláž byla čistá. Moře krásné. Naše zátoka též nádhera. Byla radost se na tu vodu fakt dívat. :-) Všichni se k nám chovali parádně. Já jedu hlavně za mořem a to letos stálo opravdu za to!!! Doporučuji hlavně mladým lidem! Já si to se svým přítelem užila maximálně. Klidně bych se zde vrátila.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 114
z 150 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro mládež
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání