Napsat recenzi

Oriental Bay - Marsa Alam

Recenze hotelu Aurora Bay Resort (ex Oriental Bay) **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: březen 2015
Přečteno: 2 201x
Recenze se líbila: 600 čtenářům
Fotografie: 11
Videa: 0
Komentáře: 0

Báječná jarní dovolená. Mohu jen doporučit pro milovníky klidné dovolené a šnorchlaře. Ideální pro rodiny s dětmi. Nemohu vytknout téměř nic, jediný problém vidím v ubytování. Cestovní kanceláře své klienty neupozorňují na to, že pro dva pokoje je společný obývací pokoj s balkónem. My měli štěstí, že byl hotel zaplněn jen z 50%, takže jsme měli celý pokoj pro sebe. Pokud s tímto někdo předem nepočítá, je zcela určitě při ubytování nepříjemně překvapen. Ale jak říkám, na toto by měla cestovka své klienty upozornit.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Klasika pokoj s koupelnou. TV, klimatizace, trezor a fén jsou na pokoji. Jsou to původně zamýšlené byty pro místní obyvatele, takže pokoje jsou takové apartmány. Koupelna a ložnice + obývací pokoj s kuchyní a balkonem. Obývačka je společná pro další pokoj. Výhled je do zahrady, která je mimochodem opravdu nádherná.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Jedním slovem obžérství...Za celých 7 dní, jsme nezažili hlad :-) naopak. Byli jsme tři dospělí a jedno dítě, každý jíme něco jiného a všichni jsme si v pohodě vybrali. Samozřejmě je to úplně jiná kuchyně než česká, ale tak s tím snad počítám. Vážně si někdo myslí, že v Egyptě dostane knedlozelovepřo? A ty jejich zákusky, linie zaplakala:-)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personál je milý, snaží se vyjít vstříc. My tedy nic řešit nemuseli, ale v hotelu pracuje holčina z česka a ta v případě jakéhokoliv problému hostům pomůže.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Na pláž se chodí od hotelu asi 150 metrů. To nám tedy vůbec nevadilo, protože 3 minuty chůze nás nezabijou. Pláž je v zátoce, takže při přílivu je voda tak po kolena, při odlivu po kotníky. Všude je písek, sem tam nějaký kamínek, takže boty do vody jsme měli jednou.Pro děti dokonalé. Nevím přesně kolik je vzdálenost ke korálům, kde je voda hlubší, tipuju tak 20 metrů. Od 10 hodin do západu slunce je na baru u pláže občerstení, takže kdo nechce nemusí v poledne do hlavní budovy na oběd. Slunečníky se zábranami proti větru a ručníky jsou zdarma. Zátoka je báječná, jinde co jsem slyšela, měli třeba 3 dny černou vlajku u moře, kvůli vlnám. Tady to fakt nehrozí.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Nádhera. Celý pobyt jsem obdivovala jejich zahradu.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Nemá chybu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 114
z 151 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání