Napsat recenzi

Nemilé překvapení hotelu

Recenze hotelu Aurora Bay Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2016
Přečteno: 1 873x
Recenze se líbila: 565 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Hotel se zdál vcelku v pořádku dle fotek a recenzí. Nečekala jsem zase úplný nobl, nejsem rozmazlená. Ale po příjezdu na hotel v ranních hodinách, kdy člověk nezamhouří oka v letadle nám bylo řečeno, že jsme bez snídaně a že nám all inclusive začíná snackem(ten se nedal ani jíst) :D Zkušednosti, co mám z Egypta nás všude a v jakýkoliv hodinách ihned opáskovali a měli jsme připravený aspon jeden stul s obcerstvením a ne čekat dalsi dve hodiny na odporny snack.

Vrcholem byla informace na hotelu: INTERNET byl k dispozici :) ceny 15minut 2dolary a slo to vys a vys az na 24hodin cena wifi 30dolaru :) ja teda neprijela surfovat ale chtela jsem poslat par fotek rodine a jak se mame. S internetem moc nepocitejte, ten kdo chce pracovat a cist emaily.

Prijely jsme tam hlavne oslavit prichod Noveho roku, coz hogo fogo vecer byl pro me velkym zklamanim. Animatori se snazili, meli hezke pul hodinove predstaveni, zybtek byl podprumerny. Prichod noveho roku jsem se dozvedela tri vteriny pred pulnoci od moderatora :) Silvestrovska vecera zacala cca 19:30 neskutecnymi frontami, jidlo bylo studene, chutove nic moc a opet jsme skoncili u testovin s kecupem. Vse z jidla v 21h sbalili a byl konec prijmu jidla po cely vecer. Cekala jsem raut nebo nejake obcerstveni ale necekalo nas vubec nic. Na to, jak se tim vychvalovali a lakali na skvely vecer! Cely pobyt za nami behali animatori at si prikoupime k allinclusive,ktere konci na Silvestra v 23h jeste za 10dolaru moznost pit alkohol dal do 2h. Timto nakupem jsme udelali velkou chybu, cisnici se nas moc nevsimali, nepodavali vino, jelikoz bylo opet jen k veceri, ikdyz jsme si priplatili.

Ubytování  průměrně (3,8/5)

Nejsem nejaka detailistka. Pri prichodu do pokoje, na ktery jsme cekali dve hodiny nez ho "uklidi" byl cela podlaha celeho pokoje pokryta vrstvou prachu.

Ale zaflakany zrcadlo od byvalych ubytovanych, dvere doslova otapane rukama, obtiskle rty na dverich :D Nechali jsme si dodatečně uklidit.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Nic moc chutove jidlo, nedostatecny vyber masa(na Egypt velke zklamani, pozn. byl dost plny hotel). Obecne alkohol me zklamal, Vse naredene, at si clovek dal cokolik rum, vodku, vse chutnalo stejne :D Jedine co se dalo pit bylo vino a to cervene, ktere je podavano jen dve hodky u obed a dve hodky u vecere. Takze smolik. Nesmite si ho vynezt ani na posezeni na terasku pred restauraci, bohuzel. jen v zavrene restauraci u vecere.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Vybavení starsi, tak nejak, rozhodne neodpovida 4 hvezdam. Personal byl ok.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

V pořádku, nejhezčí věc co tam byla :)

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Není tam skoro nikde nic.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Byla jsem nekolikrat v Egypte i v jinych destinacich a snad nikdy nepsala recenzi. Nejsem narocny turista ale tohle bylo velke zklamani pro me.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 114
z 150 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Ivan K.: Doporučuji číst i obecné informace ! - 13. 2. 2017 9:08

Vážená osobo, předpokládám, že pokud jste četla recenze, číst umíte ! Ale proč si potom nepřečtete i všeobecné podmínky pro cestování a hlavně ubytování ??? Nikdy a nikomu neupírám právo na vlastní názor, každý má jiní nároky, priority a kritéria hodnocení... ale dožadovat se ubytování před 14:00 (což je celosvětový standard, všude jednoznačně uváděný) není nedostatek hotelu, ale omezená AROGANCE hosta !!! Když jste taková cestovatelka, jistě jste se setkala se službou "early check-in" - jenže to jsou Vaše peníze navíc ! .. takže si raději postěžujete na špatnou úroveň hotelu že ? To samé platí i o stravovacích službách - nárok na ně ihned po příletu NENÍ !!! A že to někdy bylo v jiném hotelu jinak (i já to zažil), je jen nadstandard jiného hotelu, ale NE problém tohoto... nic nebránilo, abyste si snídani dokoupila za 7 USD (setkal jsem se i s cenou výrazně vyšší), když už si nejste schopná připravit něco s sebou sama ! A že jste ani nezamhouřila oko v letadle - koho to zajímá a co s tím má společného hotel ???? Pokud se týká toho Internetu, prošel jsem znonu katalogy 2 CK a ani v jediném není, že by byl Internet zdarma - naopak, jednoznačně je uvedeno "za poplatek" ! Hotelová cena je sice opravdu vysoká, ale za těch 2 USD/15 min. se dá poslat pěkných pár E-mailů /i fotek/, jen to ovládat, že ? A kromě toho existuje něco jako datový Roaming, kde si můžete zvolit datový limit dle své kapsy - mně tam bez problémů fungoval... A zdálo se málo masíčka ? My tedy měli každý den nejméně 3 druhy vcelku a další 2-3 druhy ve směsích či mletinách - a jsem přesvědčený, že u každého jídla sní průměrný Čech více, než Egypťan za týden. Tak mne napadá, jestli jste si vůbec všimla, že se /denně/ griluje na terase, že kromě hlavního bufetového stolu se vždy krájelo z nějakého velkého kusu na kraji u těstovin a jestli jste se vůbec obtěžovala zvednut pokličky z toho stolku úplně v rohu (nebyly tam totiž žádné popisky...). Nebo očekáváte steaky, guláše či norského lososa ? Většina normálních lidí jezdí do Egapta za sluncem, potápěním, poznáváním historie a NE se NAŽRAT !!! V těch ostatních věcech pak musím - bohužel - převážně souhlasit, na 4* to v žádném případě nebylo, ale vzhledem k ceně do dává velmi solidní 3*, z více než 20 porovnání pak spíš 3*+ (ale to je zase můj, čistě subjektivní, názor). Chápu, že když je člověk celkově zklamán, hledá mouchy i v aspektech, které by jinak hravě přešel a jaksi podvědomě to hodnocení dále ponižuje - ale proboha hodnoťte objektivně a nestěžujte si na věci, které pramení jen z Vaší osobní iritace ! reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání