Napsat recenzi

Az na jidlo dobry hotel

Recenze hotelu Aurora Bay Resort (ex Oriental Bay) **** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 3,9/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2013
Přečteno: 913x
Recenze se líbila: 642 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Zklamani.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Zvolili jsme Superior Suite, ktery byl prostorny (cca 60m) a cisty s vyhledem na more. Nicmene koupelna nic moc. Sprchovy kout oddeloval pouze zaves, ktery koncil cca 15cm nad zemi, tudiz po kazdem sprchovani byla podlaha koupelny uplne mokra. Predstavovala bych si, ze zde bude napr. sklenena sprcha.

Strava a stravování  průměrně (3,7/5)

Neustale se opakujici jidlo (to same kure s houbovu omackou kazdy den s levnymi kridly a stehny, nikdy zadna kureci prsa). U jidel jako chobotnice, ktere jednou za tyden byly na grilu, meloun ci podobne stal kuchar a porce serviroval(velmi male porce) a kontroloval.

U bazenu se neda hovorit o all inclusive behem dne. Pouze mezi 15-17.30 byly k dispozici kazdy den palacinky.

Na plazi v case obeda minimalni vyber ze 3 jidel a po cely den pizza, ktera byla velmi casto i k veceri.

Jedine,co bylo opravdu dobre byly testoviny, ktere byly denne s 3 ruznymi omackami.

Prekvapila nas tezka dostupnost obycejne balene vody, ci vody z barelu.

V all inclusive nebylo zahrnuto Mojito, ale Daikiri napr. ano. Nikde nebyl k dispozici list koktejlu zahrnutych v all inclusive.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,9/5)

Personal prijemny a ochotny.

Pláž a moře  průměrně (4,3/5)

Plaz cca 5 minut od hotelu pres silnici. Plaz je mala, ale pekna. More bylo krasne teple, koralove utesy par metru od plaze, dokonce i zelva a hvezdice.

Jediny problem byly volne pobihajici psi na plazi zebrajici o jidlo. Bylo jich 5 a nekteri je krmili, tudiz jeste o to vice otravovali ostatni hosty. Nekolikrat jsme byli svedky, jak se psi na plaz vykaleli a az priliv toto odnesl....

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Hotel neni obklopen nicim, coz pro vyhledavace klidne dovolene je jiste prijemne.

Jedine nakupni moznosti jsou v hotelu, ceny jsou rozumne.

Celkový dojem  průměrně (3,9/5)

Hledali jsme klidny hotel, coz se urcite podarilo.

Behem pobytu jsem slavila narozeniny, coz personalu uplne uslo

Pro ty, kteri jezdi do 5* hotelu bude tento hotel zcela jiste zklamanim, jako pro nas.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 114
z 151 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Miloš: Nenažraní Češi! - 9. 6. 2014 8:28

Tedy vy jste ale nafoukaná! Neudělali vám Mojito a dokonce personál zampomněl na vaše narozeniny! To je tedy nehoráznost za investovaných 10 tis. Kč, že? reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání