Napsat recenzi

Vydařená dovolená až na....

Recenze hotelu Hotelux Oriental Coast Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2015
Přečteno: 1 447x
Recenze se líbila: 526 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Docela vydařená dovolená, až na vyčůraného uklízeče, který nám znepříjemnil odjezd z hotelu.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Ubytování absolutně neodpovídá pěti hvězdám ani v Egyptě. Pokoje byly docela slušné,ale koupelna toho měla hodně za sebou.Obkladačky byly vymlácené, zašlé a u WC jsme na zdi našli zaschlý exkrement. Po upozornění uklízeč odstranil, ale s úklidem se nepřetrhl. Přesto, že jsme nechávali bakšiš, ani jednou jsme neměli ručníkovou kreaci. Ale o to vůbec nešlo, jen dcera byla zklamaná. Ale to nejhorší nás teprve čekalo. Více v odstavci Personál hotelu.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Strava byla výborná, pokud jste si každý den nenaplácali všechno na talíř,dalo se každý den vybrat něco jiného. Docela slušný výběr ovoce,úžasné byly čerstvé fíky.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Teď se vrátím k personálu. Opravdu,pokud nedáte bakšiš, tak si Vás moc nevšímají.My dávali číšníkovi v jídelně skoro každý den, a opravdu udělá,co vám na očích vidí. Jinak všichni milí a usměvaví. Tak a teď se vrátím k uklízeči. Po celou dobu pobytu byl v pohodě, když nás viděl, že vcházíme do pokoje, hned přiskočil, ptal se, zda je vše OK, donesl další vodu a papírové kapesníčky. Samozřejmě zase čekal na bakšiš. Dostal 2 Eura a všichni jsme byli spokojení. Problém nastal předposlední den. Před večerem se vracíme z pláže a u pokoje nás opět odchytil uklízeč s dotazem, zda zítra odjíždíme. Po odpovědi že ano, nás poprosil, zda mu nedáme papírovou desetieurovku za hrst jeho drobných. Zjistila jsem, že máme pouze dvacetieurovku a on,že to nevadí a vysypal mi do dlaně další hrst mincí. Po přepočítání jsem zjistila, že mu chybí 1 Euro. On se jen usmál a pokrčil rameny. To mě v tu chvíli tak dopálilo, že jsem jsem mu hrst drobných ( bylo tam spoustu centových mincí) vrátila a vzala si zpět dvacetieurovku. Odešla jsem do pokoje a nadávala, jak je pěkně vyčůraný.To nejhorší nás ale čekalo na recepci. V noci ve 2:30,kdy jsme měli odjíždět na letiště, jsme odevzdávali kartu od pokoje a osušek, mi recepční sdělil, že mám zaplatit skoro 5 Euro, za čerpání z minibaru. Z baru jsme za celou dobu pobytu nic nebrali, a ani nebyl důvod, jídla a pití bylo celý den k dispozici spoustu. Marně jsem vysvětlovala, že jsme nic nebrali, recepční mi ukázal nějaký konzumační lístek - samozřejmě podepsaný našim "milým" uklízečem. Na tohle vysvětlení už moje angličtina nestačila a recepčnímu jsem řekla, že nic platit nebudu a že počkáme na delegáta. Ten mu 5 minut něco vysvětloval a nakonec jsme nic platit nemuseli. Jen jsem podepsala nějaké prohlášení, že jsme nic nevzali.Tak tolik naše příhoda s uklízečem.Musím ještě zmínit animátory, kteří byli naprosto dokonalí a bezkonkurenční.

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Naprostá spokojenost, Pláž čistá,každodenně uklizená.Odliv nám nevadil,jen jsou potřeba boty do vody.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Nebyli jsme mimo hotel,líbily se nám luxusní domky v blízkosti hotelu.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Incident s uklízečem nám jen trošku pokazil jinak báječnou a perfektní dovolenou. Mohu doporučit, jen bych si pro příště šla občas zkontrolovat účet na recepci.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 69
z 109 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání