Napsat recenzi

Mohu jen doporučit

Recenze hotelu Hotelux Oriental Coast Resort ***** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2016
Přečteno: 1 015x
Recenze se líbila: 630 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Pohodová dovolená v příjemném hotelu a s krásným mořem. Hotel byl velmi málo naplněn (prý cca 40%), což působilo trochu podivně, ale služby to neomezilo. Hosté byli tak ze 70% Češi a Slováci, tak 10% Arabů a zbytek mix. Všude bylo čisto.

Nákupní možnosti minimální.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Zařízení pokoje je starší, ale vše bylo plně funkční. Všechny pokoje mají terasy a pěkný výhled (většinou i na moře). Matrace nové a pohodlné. Úklid v pohodě.

Strava a stravování  průměrně (3,6/5)

Typická strava jako všude v hotelech v Egyptě. Vždy jsme si snadno vybrali. Poměrně nadstandardně zeleniny (např. 6 druhů listových salátů) a míchaných studených salátů. Ovoce dostatek - denně pomeranče, jablka, melouny, hrozno, datle, občas fíky a datle.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,7/5)

Personál velmi příjemný, bakšiš nikdo nevynucoval. Ihned po příjezdu (v 6:00 ráno) poskytnuty ubrousky k osvěžení, sklenice džusu a hned náramek - tudíž snídaně, na kterou nebyl nárok. Pokoje k dispozici okolo 9:15 hod.

Při odjezdu náramky ponechány (možnost oběda a drinku v lobby baru až těsně do odjezdu).

Pláž a moře  průměrně (4,1/5)

Nejlepší moře, jaké jsme kdy navštívily. Zátoku kryje korálová bariéra, takže téměř nejsou vlny. Vhodné i pro děti a neplavce - moře je velmi pozvolné, kousek od pláže je na dně jemný píseček. Dále je skvělé plavání. Korál je velmi snadno přístupný - fauna pestrá (perutýni, rejnoci, muréna, dokonce jsme potkali želvu a chobotnici). Opravdu skvělé.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Vedle hotelu postaveny soukromé vilky (min. 80) a apartmány (cca 10 domů) k prodeji, takže hotel nepůsobí osamoceně. Okolí mezi vilkami krásně upravené.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Naprostá spokojenost. Hotel sice už nezáří novotou, ale zase za tu cenu a minimální naplněnost hotelu nelze očekávat zázraky.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 69
z 109 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání