Napsat recenzi

sluníčková dovolená

Recenze hotelu Utopia Beach Club **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2013
Přečteno: 1 579x
Recenze se líbila: 757 čtenářům
Fotografie: 7
Videa: 0
Komentáře: 0
  • večerní zákusky (pouze část) večerní zákusky (pouze část)
  • zákusky zákusky
  • jeden ze tří bazénů jeden ze tří bazénů
  • pohled na bungalovy v palmové zahradě pohled na bungalovy v palmové zahradě
  • ibišky pro radost a všude ibišky pro radost a všude
  • skluzavky spojující velký a malý bazén skluzavky spojující velký a malý bazén
  • pohled na bungalovy
pohled na bungalovy

8 denní dovolená v tomto hotelu úplně stačí ke spokojenosti. Hotel leží v poušti, veškerý život se odehrává v hotelovém komplexu, který však úplně postačí k příjemnému vyžití. Komu to nestačí může se zúčastnit několika zajímavých výletů. Večerní animační programy - diskotéky, zábavé večery v příjemném prostředí. Dětské diskotéky každý den večer.

Ubytování  průměrně (4,2/5)

pokoje celkem dobré, nesmíte to zkoumat blíže - nábytek trochu opotřebovaný, ale nejedeme do pokoje ale k moři. Za bakšiš lze získat prý bungalov - ty jsou rozmístěny v krásné zahradě. My jsme bakšiš nedali a měli jsme pokoj s výhledem na potápěčské centrum, kde cinkaly kyslíkové potápěčské bomby a bylo rušno. Večer ale byl klid a měli

jsme výhled na moře což některé bungalovy ne.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

ke stravování nemáme žádné připomínky, dobré, chutné a velký výběr. Samozřejmě je to trochu jiná strava ale vybere si každý. Hlavně sladké koláče všeho druhu k snídani a zákusky k večeři neměly chybu. Vybere si ale k snídani i ten, kdo nemá rád sladké - 1 druh salámu, sýru, vajíčkové amolety různých typů, palačinky ..........

Kdo nemá rád kočky tak v jídelně pozor - jakmile se jídelna otevřela už tam byly a žebraly, chodily tam takové 3, které jsme vídali téměř pravidelně. (byly krásné a čisté)

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

pokoje prostorné, čisté, uklízelo se denně, denně čisté ručníky a osušky - někdy zbytečně, pitná voda dodávána na pokoj, každý den jsme měli na pokoji 4 láhve - používá se i na čištění zubů. Po celý den možno konzumovat alkoholické a nealkoholické nápoje, čaj a kávu. Pivo mají docela dobré.

V poledne nám moc vyhovovaly obědy v jídelně na pláží, kam se mohlo jen tak v plavkách a něco přehozeno přes ně, prostě nemuselo se jít převlékat do šatů, tady se podávalo i odpolední občerstvení - káva, palačinky a koláčky. Moc příjemné posezení. Je možno také poobědvat u bazénu - hamburger (překvapilo nás jak velký), hranolky..

Personál příjemný, vstřícný ale čekají na bakšiš i když to všelijak zakrývají. U bazénu perfektní služby u lehátek a plážových osušek.

Pozor na komáry - moc jich tam sice nebylo ale i tak dovedou znepříjemnit pobyt. Byli jsme poštípaný, protože jsme s tím nepočítali a neměli jsme žádný prostředek na ně.

Pláž a moře  průměrně (4,7/5)

Pláž pěkná, písčitá, čistá. Hlavně němci a italové chodili už před snídani na pláž, aby si přehodili osušky přes lehátka a tím si zajistili dobrá místa. Ale není to potřeba - místo se vždycky sežene. U baz.énu lehátek je hodně a je tam klid. Moře nemá chybu hlavně pro toho kdo šnorchluje. Jinak se jde na plavání dost dlouho po kolena. Moře je čisté.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Poušť - poušť - poušť

nesmím zapomenout - úžasná, voňavá zahrada - takovou jsme ještě u žádného hotelu neviděli.

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

pěkná dovolená, příště zvolíme zase jinou lokalitu - asi Sharm - prostě Egypt nás nezklamal a možná se vrátíme i sem.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 103
z 119 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání