Napsat recenzi

Spokojenost

Recenze hotelu Flamenco Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: květen 2017
Přečteno: 576x
Recenze se líbila: 403 čtenářům
Fotografie: 6
Videa: 0
Komentáře: 3

S hotelem jsme byli spokojeni, až na pár drobností, např. wifi je zde za poplatek, fungovala pouze na recepci a u bazénu, ne na pokojích a poslední tři dny už nefungovala vůbec. Jinak ostatní služby hotelu jsou v pořádku, v hotelu je čisto, personál je ochotný, jídla bylo sice méně, ale chutné, denně obměňováno, pouze málo ovoce. Vzhledem k tomu, že jsme hotel navštívili v polovině května, byl zde opravdu úžasný klid a pohoda.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Na pokojích se denně uklízí, hotel je starší, ale čistý, ubytování dostačující

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Snídaně bohaté, obědy a večeře jsou sice chudší, ale vždy se dá něco vybrat, jediný nedostatek je, že zde chybí čerstvé ovoce. Nevím, jestli to bylo způsobeno tím, že jsme zde byli před hlavní sezónou, takže v hotelu bylo opravdu málo lidí a tak nabídka nebyla tak pestrá.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Hotel je starší, ale uklizený, domácí atmosféra, hned u pláže, personál ochotný, vstřícný. Pouze bar u bazénů zavíral v 21.00 hodin, potom se dále dalo přejít do baru uvnitř hotelu. Opět zřejmě způsobeno tím, že zde bylo málo lidí.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Do moře se jde přes korálové podloží, takže boty do vody jsou nutné. Jinak je zde molo, z kterého se dá jít rovnou do hloubky, ale pouze za příznivého počasí. My měli celkově asi 3 dny červenou vlajku, to je vstup do moře zakázán. Ale to se v průběhu dne mění.

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Poušť, ale nic jiného nelze v Egyptě čekat

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Celkový dojem z dovolené je dobrý, hotel bych doporučila pro rodinnou atmosféru. V květnu zde bylo příjemně teplé počasí i moře.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 18
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Mj: Wifi - 25. 5. 2017 20:13

Wifi na recepci je většinou ve všech hotelech ale ne vzdy funguje a na pokojích je vsude za poplatek to neni žádná drobnost co by se mělo vyčítat pobytu v hotelu a na dovolené reagovat

Hanka: Re: Wifi - 26. 5. 2017 9:44

Asi jsem se špatně vyjádřila, proto upřesňuji, wifi je zde za poplatek vždy, i na recepci. Musíte si zaplatit připojení, které ale nemá dosah na pokojích, pouze na recepci. My si zaplatili wifi na celý pobyt, tj. 8 dní a poslední 3-4 dny už jsme se nepřipojili ani na recepci. Neberu to jako nějakou výtku, spíš informaci pro ostatní .... jinak se nám v hotelu moc líbilo reagovat

ariam: wifi - 5. 6. 2017 8:29

v recepci nehorazne drahe ,Hotel plny egyptanu hostu a panicky v habitech i s rvoucimi detma zaplnili bazen vikendove pobyty, vitr a nuda, plavat se ve 30cm vody neda a molo zavrene Navic Hotel vede Svycar a ten setri uplne na vsem Je to daleko od letiste v mrtvici kde vypinali proud a tak u bazenu nebylo mozne dostat kafe 14dnu se nekonecne vleklo kdo dava hvezdicky tezko rici Asi tak kdyz to bylo nove,jidelna vypada jak zavodka v CKD reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání