Napsat recenzi

Příjemná dovolená

Recenze hotelu Flamenco Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: listopad 2016
Přečteno: 706x
Recenze se líbila: 582 čtenářům
Fotografie: 16
Videa: 0
Komentáře: 1
  • pobřežní laguna pobřežní laguna

Dovolená v úžasném klidu a pohodě. Obsazenost v době pobytu od 3.listopadu byla tak akorát, žádné strkanice a tlačenice u jídla a na pláži. Je ale asi pravdou, že to je i zásluhou toho, že hotel se orientuje zejména na německou, rakouskou a italskou klientelu a v této době se jednalo i o lidi středního a staršího věku - proto ta poklidnost, navíc je vidět, že sem jezdí hodně lidí opakovaně, znají se už s personálem a proto se i personál chová ke všem vstřícně - vládne tu opravdu uvolněná atmosféra .

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Velmi dobré. Všude čisto a pořádek. Velmi, dobrý turistický standart. Hotel si navíc nehraje na luxusní a přesto máme z pobytu pocit, že předčil i mnohem věhlasnější a luxusněji prezentované hotely kolem moře v Egyptě.

Strava a stravování  průměrně (4,4/5)

Nelze nic vytknout. U obědů a večeří vždy alespoň 2 druhy masa a několik druhů příloh, takže vždy se dala složit kombinace vyhovující snad každému. Vždy nějaká dušená zelenina, vynikající polévky, mnoho druhů salátů a krájené čerstvé zeleniny s velkým množstvím různých dochucovadel v podobě olejů a octů. Vždy nějaký druh ovoce, několik druhů dezertů.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,5/5)

Vybavení je standartní jak co se hotelu týče tak vnější zahrady a bazénů. Nejsou tu sice žádné bombastické atrakce v podobě vodopádů a skluzavek, ale vše je OK.

V nabídce jsou běžné věci jako, šnorchlování, kurz potápění, masáže atd.

Personál hodnotíme jako zatím nejlepší jaký jsme v Egyptě měli možnost zažít.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Záleží na tom, co kdo hledá a podle toho to asi bude hodnoceno.

U pláže je docela široká laguna cca 200m, než je volné moře. Cachtat v laguně se moc nedá, jednak tam je vody většinou po kolena, max. do pasu a pak jsou nutné i boty do vody, protože podloží je ostré. Kdo si chce zaplavat v moři musí po molu a pak po schůdcích do vody kde je prý za útesem cca 30m hloubka - pro děti tedy volné moře není vhodné vůbec a v laguně pouze místy a s omezením. Pro šnorchlování na útesu ovšem krásné místo !!!

V laguně se dají krmit rybky přímo u nohou, stačí hodit pár drobků do vody a máte jich u nohou desítky. Pří procházce v laguně pár metrů od břehu se dají objevit docela velké lastury a vidět se dá i muréna a různí mořští mlži .

Bazény jsou standart a vhodné i pro děti.

Pláž na pobřeží čistá a docela příjemná, podložím je tam polohrubý štěrk a při pohybu po ní boty nejsou nutné. Je vybavena slunečníky se zábranou proti větru.

V době pobytu několik dnů silný vítr a obří vlny.

Teploty mezi 25 -30°C.

Moře i v listopadu krásně teplé, odhadem mezi 26-28°C .

Okolí hotelu  průměrně (3,3/5)

Pustina.

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Velmi klidný, slušně vybavený a na egyptské poměry dobře spravovaný hotel. Tohle je místo kam se rádi po čase opět podíváme.

Mimochodem tak čisté WC jako na pláži, nenajdete ani v mnoha restauracích u nás.

Nevýhodou pro pobyt s dětmi je asi dlouhá cesta z letiště a pak i omezená možnost koupání v moři, v bazénu si ale mají možnost vše vynahradit.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 18
z 24 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

bm: Flamenco-rijen - 21. 3. 2017 19:03

Ano mate pravdu,manager byl svycar,cisto bylo ale take komari kousali priserne,vitr na molo se nesmelo a kolem nic nic Pak si vedeni vylepsilo obsazenost a najednou se prihrnuli domorodci,zenske plavaly v jeansach v bazenu i se satkami,revu kriku v jidelne ,proste to nesedi smichat Italsou ceskou a nemeckou klientelu s arabskou.Stolovani hruza a najednou lide z EU byli druhoradi Jidlo bylo velmi setrne podavano, voda s praskem sumak jen v jinych variacich a vino kyselac .Voda na pridel 1l POKOJ na den !!!jEDNOU JSME TAK BYLI V lUXORU v Hiltonu a tam byl sjezd lekaru z celeho Egypta -inteligence s rodinkami Silene na stesti 3 dny to trvalo Zu chapu lidi ze neletaji do Dubaje tema linkama ,nebot je to stejne s romskym festivalem zivo ale moc reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání