Napsat recenzi

Coral Hills Marsa Alam

Recenze hotelu Coral Hills Resort Marsa Alam **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2017
Přečteno: 502x
Recenze se líbila: 382 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 6

Natrefili jsem na pár dní písečné bouře a tím pádem i obrovské vlny, takže jsme se tři dny do moře vůbec nedostali. I přesto, jsme byli spokojení. Vzhledem k nevyhřívaným bazénům není tento hotel moc vhodný pro rodiny s dětmi a to i přesto, že dětský bazén je k dispozici.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Nejsme ufňukánci, nevyžadujeme výměnu ložního prádla denně - takže jsme si nestěžovali, nebylo na co. Uklizeč fajn mladý chlapík, naklizeno jsme měli denně opravdu perfektně včetně občasné květinové výzdoby. Pokoje jsou poměrně nové, na pokojích jsou obrovské sprchové kouty, vana chybí. Nám ale vana nechyběla.

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Opravdu výborné. Sice malý výběr (tím myslím, že nebylo na výběr z 15 druhů jídla ale z pěti), ale opravdu vynikající.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Bez problémů, všichni ochotní a vstřícní

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

kamínková a korály, boty nutné. Vstup buď z pláže - když je klidné počasí (my to štěstí měli asi jen tři dny), jinak z mola sousedního hotelu (cca 150 metrů). I toho jsme využívali, dá se to zvládnout, ale vzhledem k hloubce, která u mola je, to slabší povahy nemusí zvládnout. Podmořský život jsme pozorovali při šnorchlování téměř denně - není nutné cestovat nikam jinam. V létě jsou u hotelu údajně i delfíni, ale my tam byli v dubnu, tak nemůžeme potvrdit.

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Uprostřed pouště, nebližší nákupní možnost cca 15 km

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Klidně se vrátím, byli jsme maximálně spokojeni

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 70 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Lubomír Poul: wifi - 10. 5. 2017 16:07

dobry den.byl jsem v tomto termínu v hot. dreams beach.mám otázku ohledně-wifi,z našeho hotelu nešlo poslat video ani přmo volat přes whatsapp.jak to šlo z hot -coral hills.s pozdravem Poul. reagovat

Renča: Re: wifi - 10. 5. 2017 17:58

Dobrý den, nemohu posoudit, na letišti jsme si koupili datovou simku. nechtěli jsme riskovat, že se nespojíme s rodinou. Simka fungovala, posílat šly fotky i videa. reagovat

Lubomír Poul: wifi - 11. 5. 2017 12:38

moc díky za info.jenom otázka,kolik usd stála sim.karta. s pozdravem-Poul. reagovat

Renča: Re: wifi - 11. 5. 2017 13:14

Karta na 1,2 Gb dat nás stála 14 Euro a lze si ji objednat přes internet. Na adrese http://www.egyptsim.com/ si objednáte typ karty, napíšete číslo letu a na letišti u stánku Vodafone si jí vyzvednete, zaplatíte. Stánkař kartu nainstaluje do mobilu a zprovozní. Dnes jsem na stránky koukala na stránky a mají tam již cenu 9 Euro. reagovat

Lubomír Poul: wifi - 11. 5. 2017 15:44

dík moc za užitečnou info.Poul. reagovat

bubrina: Delfíni - 22. 7. 2017 12:30

Dobrý den,prosím viděl někdo u toho hotelu v půlce Srpna delfíny děkuji :-) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání