Napsat recenzi

Klidná dovolebá

Recenze hotelu Coral Hills Resort Marsa Alam **** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,2/5
Vloženo:
Pobyt: září 2016
Přečteno: 749x
Recenze se líbila: 581 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Dovolenou jsme s přítelem vybírali na poslední chvíli. Bohužel v hodně CK byl zájezd obsazený až ba poslední chvíli jsme koupili zájezd do Coral Hills přes portál ***** a letěli jsme s cestovní kanceláří ****. Hotel byl sice starší, ale i tak moc hezky řešený. Bazény jsme měli dva jeden u baru a druhý z druhé strany budovy u kterého moc lidí nebylo. Celkově v hotelu nebylo moc libí, chytli jsme dobrou partu s čechama a s egypťanama. Personál byl velmi ochotný a vstřícný ani bakšiš neočekávali, s čím byl menší problém byl s úklidem. Stalo se nám,ze i přes vysačku i zamčené dveře k nám do pokoje vlezli. Strava klasické švédské stoly menší výběr ale nají se každý, moc dobré měli závitky a čínské nudle ;) Co se ale týče odpoledního občerstvení u bazénu,žádné nebylo,zadne zmrzliny,hranolky,housky,nic. Jeden den jsem viděla na baru talíř s moučníkem od snídaně. Pití a alkohol klasika, ale dělají tam výborné drinky pokaždé namíchají jiný. Pláž hned u hotelu, krásný jemný písek,rucniky a lehátka zdarma,bar zavřený( možná proto, že nás tam bylo opravdu velmi málo) vstup do moře přes korály a opravdu velké vlny. U hotelu jsme si j všimli dětského hřiště a divadelní scény. Jediný problém jsme měli s delegatem p. Mustafou. Po příjezdu na hotel nám nabízel výlety a odrazoval nás od koupě výletů u místních obyvatel,sliboval, že pokud na výlet nebudeme moct odjet,vrátí nám celou částku a nebo se to přehodí na jiný den. Výlet jsme tedy koupili vybrali jsme šnorchlování na lodi a s plavbou se želvami. Bohužel přítel měl střevní potíže a na výlet na lodi se necítil, volali jsme tedy brzo ráno z recepce pánů delegatovi a ten nám řekl, ze to není možné přeložit ani zrušit nabízela jsem i nějakou částku jako storno poplatek a kdyby to opravdu nešlo nějak zařídit, na výlet by jsme odjeli. Pan delegát slíbil že to zkusí zařídit a zavolá nám volali jsme v 7:00 a v 9:00 se mělo na výlet odjet. Pan se už neozval a nezavolal na výlet jsme tedy nejeli. Po telefonu z mé strany do Cech mi bylo oznámeno, že nám vrati přes delegáta 50% z ceny zájezdu (pan delegát nám výlet nabídl pro dva za 100€ a druhý den po příjezdu nám nabízel místní pracovník samý výlet za 70€ ) pan delegát se do konce pobytu neozval, nezvedal a típal telefony akorát den před odjezdem nám řekl v kolik máme být před hotelem až Poletíme domů. Naštěstí jsme tedy ten samý výlet koupili of místních,vylet byl velmi krásný lod luxusní s velmi výborné jídlo. V den odjezdu nám volal nejspíš majitel lodi na které jsme byli a částku kterou jsme zaplatili psnu delegatovi nám vrátil přes řidiče autobusu. Na pana delegáta si budeme ještě stěžovat.

Ubytování  průměrně (3,7/5)

Pokoj jsme měli velmi hezký,krasnou koupelnu a hezký výhled z balkónu na bazén i moře

Strava a stravování  průměrně (3,1/5)

Strava byla chutná, menší výběr ale za to opravdu dobré. Bohužel chybělo dopolední a odpolední občerstvení. Stoly čisté a upravené

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (3,2/5)

Nic nám zde nechybělo. Akorát pozor na místního maséra,který se snaží zkamaradit a pak otravuje celý pobyt.

Pláž a moře  průměrně (3,4/5)

V moři velké vlny

Okolí hotelu  průměrně (2,8/5)

Okolo hotelu nic moc nebylo akorát na pravé straně od pláže za molem menší laguna velmi vhodná na šnorchlování.

Celkový dojem  průměrně (3,2/5)

Dovolenou jsme si užili a poznali plno nových známých se kterými jsme stále v kontaktu. Až ns problém s delegátem se nám dovolená velice líbila a v budoucnu bych klidně do hotelu znovu letěla.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 30
z 70 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání