Napsat recenzi

Smíšené pocity z hotelu Pickalbatros Sea World 5*

Recenze hotelu Albatros Sea World Resort Marsa Alam Pickalbatros ***** (Egypt - Marsa Alam - El Quseir)

Hodnocení:
průměrně: 3,6/5
Vloženo:
Pobyt: prosinec 2023
Přečteno: 7x
Recenze se líbila: 28 čtenářům
Fotografie: 19
Videa: 0
Komentáře: 0
  • tady jsme byli ubytování tady jsme byli ubytování
  • tady jsme byli ubytování tady jsme byli ubytování
  • aquapark aquapark
  • aquapark aquapark
  • posilovna posilovna
  • v areálu je možné si zapůjčit kolo v areálu je možné si zapůjčit kolo
  • tenisové kurty tenisové kurty

V hotelu jsme byli začátkem prosince 23. Areál zbytečně veliký přeplněný bazénky, kde se ani nedá koupat, všechno hrozně daleko. Ubytovali nás v pokoji nejvzdálenějším od pláže - odhadem 500m určitě, hned vedle stavby, o které nás nikdo neinformoval. Od východu slunce do západu byly slyšet stále sbíječky a různé stroje na stavbě. Ráno tedy perfektní budíček. Bazény ledové, ze 3 uvedených vyhřívaných jsme našli jenom 1. Jídlo většinou přesolené a překořeněné a stále dokola to stejné. Na dovolenou jsme se tak moc těšili, až jsme jeli domů totálně zklamaní a naštvaní.

Ubytování  průměrně (4,4/5)

Měli jsme pokoj s výhledem do zahrady. Vybavení pokoje dobré, úklid bez problému, denně doplňovány hygienické potřeby (mýdlo, šampon, krém, koupací čepice) čisté ručníky, čistá postel. Jen jsme dostali bohužel pokoj v budově, kam ubytovávají asi mladší generace a pařmeny, takže v noci tam prostě klid nebyl. Další minus byla situace pokoje přímo vedle nějaké stavby - od rána do večera hluk ze stavby. Náš pokoj byl cca 500m od moře. V popisu je uvedeno že pláž je u hotelu, ale ve skutečnosti je blízko těch dražších pokojů, nikoliv levnějších, areál je veliký.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

V areálu je víc restaurací, nejvíce jsme chodili do té hlavní. Výběr jídla velký, ale stále to stejné. Každý den grilovaná masa, vždy nějaká ryba nebo mořské plody, hodně příloh, zeleniny a ovoce, 2 druhy polévky, čerstvé pečivo. Zákusky umělé a nacucané cukrem, stále ty stejné. Každý den kuchaři grilovali nebo dělali pizzu / hamburgery, Další kuchař se před restaurací věnuje sladkému jídlu - smažené kuličky (něco jako u nás koblížky) nebo palačinky. Zkusili jsme i německou restauraci - tam ale výběr není moc velký, plus ale bylo, že tam nebylo moc lidí. Velkým omylem je italská restaurace, která nemá s italskou kuchyní nic společného. Restaurace umístěná na pláži má v nabídce převážně smažené polotovary, zeleninu a ovoce. Nápoje všude z postmixů - Pepsi atd. Ráno většinou čerstvý "džus" nebo spíše smoothie z cukrových melounů, nikdy nebyl jiný. Když si objednáte džus, dostanete spíše umělou šťávu. Většina jídel na můj vkus přesolená a překořeněná.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Služby personálu naprosto v pořádku, akorát při odjezdu nám nechtěli dát snídaňový balíček na cestu, i když jsme ho měli objednaný, recepční z nás měli asi dobrej den, povídali si jejich řečí a vysmáli se nám do obličeje. Jinak hotel nabízí docela dobré služby, u všech placených - např. SPA se dá smlouvat o ceně. Obchodní pasáží je myšleno koutek s 5 malými předraženými obchůdky se zaprášeným stoletým zbožím a padělky oblečení, bot a kabelek. Většina bazénu byla spíše okrasných a nebo ledových. Málo kde se dá koupat.

Pláž a moře  průměrně (3,1/5)

Pláž čistá a rozlehlá, lehátka a osušky zdarma proti hotelové kartičce. V moři plno korálů a krásných rybiček, z mola se ale šnorchlovat nedalo, celý týden byl silný vítr a velké vlny - molo zavřené. Při plavání je potřeba si dávat pozor právě na korály, aby je člověk nerozkopal - plavčík vás vypíská. Určitě doporučuji boty do vody.

Okolí hotelu  průměrně (2,9/5)

Jako všude jinde v Egyptě - rozestavěné nebo opuštěné hotely, nikde nic.

Celkový dojem  průměrně (3,6/5)

Odjížděli jsme se smíšenými pocity. Pro nás asi spíše zklamání, měla jsem si ale zjistit o hotelu víc informací předem. Bohužel nás postihla i "faraonova pomsta" - střevní potíže celý týden, takže náš pobyt byl spíše za trest. Celkově jsme se shodli, že Egypt asi není destinace pro nás.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 13
z 20 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání