Napsat recenzi

2015 Duben Hotel Three Corners Sea Beach ****

Recenze hotelu Three Corners Sea Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Coraya Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: duben 2015
Přečteno: 1 293x
Recenze se líbila: 587 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 0

Absolutní pecka !!

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Sic starý , tak opravdu s pééčí udržovaný ! Vše funkční. Při večerních toulkách tu a tam může narazit na misto, kde značně smrdí kanalizace. No co stoupnete si jinam :-D

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava ?? Asi nejelpsi co jsme kdy kde měli a to jsme hoodne rozmazlený a větsinou jen 5* hotely. Nicméně , grillovaný banán s jablkem a popkorn?? Jsem jeste nikde nedostal. Pití ?? Samoobsluha, nikdy se nam nestalo ze bysme čekali byt 10 vterin. Nescafe automaty na Latte, Capuccino, Kafe, Cokoladu všude. Co měl jsem kut tak jsem si dal 6x hot čokoladu za sebou = zde zadny problem.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

služby hotelu, personal nezvykle ochotný , opravdu super ! Neni potreba uplacet na recepci , prileteli jsme v 6 rano , ofiko start je ale od 14 hod = strach z čekani jako JINDE !!! byl větší, šup 5 dolaču do pasu a v 6:30 jsme byli na pokoji !!!!!! Coze ?? Nadera !! Ti dalsi jim dali kulový a byli na pokoji v 6:35 :-D ............ INTERNET ZDARMA ?? ANO !!! HURAAA , mile jim date mobil a oni vas pripoji , zaklikaji heslo a s usmevem jdete si sednout a makat .... JENZE rychlost www.centrum.cz najede asi po 40 minutach , speedtest v 3 hod v noci sám všude .. 180 kbit / 160 kbit .. pokud chtece internet FREE tak tady to nefunguje , jedina slabina hotelu !! Fitness 10 -19 hod plně splnilo me kazdodeni potreby.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Plaz super , lehatka volny , no problem , vetrne zabrany , proste parada

!!!! VYHRIVANY bazen s 6 tobogánama funkční plně a temer cely den ??? PARADA !!!!! moře nas vubec netahlo , krasne kriste na fotbal, volejbal, petank ( ty koule ). V moři cca 2-3 km famozní ytroskotana piratska lod, žadna atrapa , proste fakt tam je !!! Neco neuveritelneho !!

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

kde nic tu nic , jen cestra za vrakem lodi peckova

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

kdyby tam jela ta wifina tak už jinam nejezdime !!!!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 85
z 106 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání