Napsat recenzi

Resta Grand Resort, 3.8.-10.8.2016

Recenze hotelu Jaz Grand Marsa Resort (ex Jaz Grand Resta) ***** (Egypt - Marsa Alam - Marsa Alam)

Hodnocení:
průměrně: 4,3/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 1 967x
Recenze se líbila: 524 čtenářům
Fotografie: 4
Videa: 0
Komentáře: 0

Pro mě samou jsou recenze velmi důležité při výběru hotelu, proto jsem se rozhodla se s vámi podělit o mé pocity a doufám, že vám alespoň trochu pomohu.

Ubytování  průměrně (4,6/5)

Hosti jsou ubytovaní v malých budovách posázených v zahradě v tomto rozlehlém resortu. Ubytování je možné jak v přízemí, tak v prvním patře. V každém případě je z každé této budovy krásný výhled do UDRŽOVANÉ zahrady (každý den se zde sekala tráva, zavlažovala, okopávali se záhonky.. a to opravdu každý den a celý den), výhled na bazén či moře. Pokoj je vybaven klimatizací, televizí, v koupelně vysoušeč vlasů, denně jsou doplňovány 2l vody, kafe, čaj, každý den výměna ručníků. Každý pokoj je vybaven terasou či balkonem.

Strava a stravování  průměrně (4,2/5)

Snídaně- opravdu jsou každý den stejné, šunky, salámy, sýry, vejce na všechny možné způsoby, párečky, palačinky, cereálie, ovoce, zelenina, džemy, pečivo... Ale i tak si myslím, že je velký výběr ze všeho, a kdo opravdu není hnidopich, si své najde.

Obědy a večeře- bylo vždy z čeho vybírat. Vždy polévka, velký výběr zeleniny, ovoce, zákusků a samozřejmě hotových jídel, kterých bylo mnoho. Každý den se snažili o obměnu. Vždy na výběr těstoviny na přání, kdy vám je přímo před vámi udělali dle vaší chuti. Nechyběla ani ryba, kuřecí maso, či bezmasá jídla.

Odpolední snack- možná jediné mínus, opravdu zde nebylo z čeho vybírat, bylo zde vždy něco od snídaně, pečivo, občas zbytky pizzy, zákusky,.. My tohoto občerstvení ale moc nevyužívali, člověk byl najedený z oběda, takže jídlo nevyhledával.

Stravování probíhalo vždy v jedné jídelně- jak snídaně, oběd a večeře. Odpolední snack byl u bazénu, kde se od 1h podávala také zmrzlina. Jednou za pobyt (zdarma) je možné si zarezervovat večeři v restauraci, která byla součástí hotelu. Na pláži bohužel jedna restaurace s výhledem na moře byla zavřená, jak jsem se dozvěděla, byla zavřená celé léto.

Jeden malý bar se nachází přímo na pláži, další možnost, kde se napít byl Pool bar- člověk by tam opravdu dokázal sedět celý den, a nechal si míchat místní alko i nealko drinky. Malé mínus má naopak barman, který potřebuje vždy trošku rozveselit, aby si vás vůbec všimnul. Není se ale čemu divit, na celý bar je sám, a má vždy max. půl hodiny pauzy na oběd. Velký výběr z drinků, ale je to vše na stejné ,,brdo", vše je to jejich MÍSTNÍ, zvláštní alkohol. Pivo na Egypt bylo docela dobré. Stella a nějaké jejich místní. Poslední bar najdeme přímo v hlavní budově.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,3/5)

S vybavením hotelu jsem naprosto spokojená. Nic nechybělo, pokud ano, stačilo poprosit a všichni se vám snažili hned vyhovět. Na pokoji nám chyběla lahev vody, do 5ti minut nám klepali na dveře a vodu přinesli, ačkoli jsme nikomu nic neříkali.

Členové personálu byli ochotní, např. nosiči kufrů, uklízeči pokojů, recepce.. Číšníci u oběda a večeře často dělali že vás nevidí, proto jsme si pro pití radši chodili sami. Za bakšiš si nás samozřejmě všímat začali, ale jen na krátkou dobu a moc to nepomohlo.

Animátoři byli naprosto úžasní, každý den vymýšleli jiný program, během dne nám zajišťovali nějaký ten pohyb jako byla jóga, strečink, aqua aerobic, či vodní pólo. Každý večer různá představení, ať už od animátorů či jiných účastníků. S dětmi každý večer tancovali naučené tanečky.

Na pláži je možnost plážového volejbalu- to bylo ale vše. Postrádala jsem nějaké vodní aktivity, jako je jízda na banánu, vodní lyže, parasailing a jiné.

Pláž a moře  průměrně (3,8/5)

To pro mě bylo opravdu největší zklamání. Z 8 dnů byla 6 dní černá vlajka, tudíž jsme si v moři nezaplavali. Přístup do moře byl pouze z mola. Jediné ,,koupání" v moři bylo v lagunách, kterých tu bylo mnoho. (lepší a větší laguny byly v sousedním hotelu, přístupné i pro nás).

Písek u moře plný mušlí a korálů, nedalo se v něm chodit, takže velkou nutností jsou boty do vody.

Ráj pro potapěče, to opravdu ano, krásné ryby byly i v malých lagunách.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Písek, písek, písek, resort, písek, písek, resort... :-) Procházky bych tedy rozhodně nevolila. Je zde ale mnoho možností- výletů do měst, obchodů, potápění, velbloudi, čtyřkolky, pyramidy.. Vše vám určitě nabídne váš delegát. Obchodní možnosti jsou ale i přímo v hotelu- suvenýry, obchod s oblečením, lékárna, šperky,..

Celkový dojem  průměrně (4,3/5)

S tímto zájezdem jsem i přes všechno velmi spokojená. Znovu bych sem ale nejela, nerada jezdím na stejné místo 2x. Egypt ale 100% navštívím příští rok znovu.

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 65
z 78 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání