Napsat recenzi

Sklamanie

Recenze hotelu Three Corners Sea Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Coraya Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2016
Přečteno: 797x
Recenze se líbila: 541 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 1

Strasne vela ubytovanych Egyptanov, spravajú sa ako prasata... stale krik od deti, vsade po nich spina , zeny v habitoch v 50 stupnovych teplotach cely den po ranajkach, po obede, po popadanom jedle na ich habity, vlezú do bazenu, hnus!

Predstava celej dovolenky uplne ina ako v skutocnosti!!

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Preležané postele, v kupelke vsetky drziaky na uteraky pocas ubytovania poodpadavali. A to sme vraj mali zrenovovanú izbu :D co sme zistili od delegatky.

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Strava bola za 11dni, co sme tam stravili, kazdy den rovnaka!! Ranajky, obedy a vecere kazdy den tie isté!!! Ja som mala kazdodenne ranajky croasanty s nutelou, obed zemiaky s tatarkou, vecere uz sme posledne dni vynechavali, lebo sme boli z tych istych chuti uz znechutení obaja! Svačiny boli akesi suché bulky prepolene so salamom. Zmrzlina presladená. Pite nealko bola cola, fanta, sprite a z alka gin, vodka, whisky, rum a pivo, ktore nalievali do 2dcl plastovych poharikov.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

za uplatok nas ubytovali skor ako az na obed.

Za odnesenie kufrrov cakal tiez nieco do kapse.

Bez nejakeho toho eura na posteli si na upratovani tiez nedali nijak zalezat.

Za 11dni nam ani raz neprevliekli postelnu bielizen(prosteradlá) a to mi manazerka povedala, ze ich majú vymienat kazdy druhy den.

Animacny program bol kazdy den ten isty a to trikrat za den, co sa opakoval na rovnaku pesnicku...Vecer v amfiteatre bol hodinovy program celkom dobry, len strasne dlhe a unavujúce predstavenia ... clovek stracal mat zaujem uz aj a zavan z toalet sme pocitovali kazdu chvilu. Bazeny neboli najcistejsie, ale teplota vody bola prijemna. Privela malych a drrzych detí.

U baru pri bazenov bol ignorujuci barman voci nam Europanov, obsluhoval len domácich...

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Neda sa ist priamo do mora z plaze, len cez molo, kde ludia chodia snorchlovat. Snorchlovanie bolo super, krasne rybicky! Len skoda, ze kvoli vetru, boli privelke vlny a tympadom tristvrte dni z pobytu, bolo more uplne uzavrete.

Teplota mora bola perfektná,ciste more, lehatka, slunecniky k dispozicii.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

púšt

od najblizsieho mesta to je 10km, coz bolo super.

Obchodiky nejake boli na hoteli, drogeria predrazena!

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Na to,ze all inclusive, tak dost slabe pohostenie a celkove sluzby nic moc.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 84
z 105 recenzentů

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

ariam: sklamanie - 5. 6. 2017 7:35

pisatelka dobre popsala domorodce co jsou rovnez ubytovani v hotelu-krik a binec,neni to nahoda at to byl sjezd lekaru z celeho Egypta v hotelu Hilton - Luxor ,cele tri dny Hotel na ruby,pak v Sharm Plaza sjezd prezidentu Afriky s manzelkami ,totez anebo v Flamengo El Quisier se egyptske panicky koupaly v habitech ,fuj a deti litaly jak zdivocele ,na stesti vzdy max pres vikend nejake 4 dny, pokazili celou atmosferu v kazdem hotelu a spravne by se hoste nemeli michat dohromady Vse funguje jen Evropan bily a Egyptan personal Ale nekdy prijedou socky z EU a clovek se zhrozi jak stoluji a opiji se ,takze prase je prase at je odkudkoliv reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání