Napsat recenzi

Naprosto skvělá dovolená !!!

Recenze hotelu Three Corners Sea Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Coraya Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: srpen 2017
Přečteno: 883x
Recenze se líbila: 421 čtenářům
Fotografie: 24
Videa: 0
Komentáře: 0

Navštívili jsme s rodinou již několik zemí a letošní Egypt za mě jednoznačně TOP... Ubytování jedním slovem úžasné, čisté, udržované... Jídlo super, není možné, aby si někdo nevybral... Zaplatili jsme si výlet na čtyřkolkách po poušti a jízdu na velbloudech, doporučuji - byl to pro celou rodinu obrovský zážitek. Odjezd v 15hod. a návrat po západu slunce... z jízdy navíc možnost zakoupení si DVD za 20 dolarů, přímo z jízdy vaší skupiny... připomínám nutnost mít šátek, jinak je možnost si jej koupit přímo tam za 5 dolarů. Jako bonus nám byl nabídnut jejich čaj a taky návštěva beduínské vesničky s možností nákupu čajů, koření, olejíčků......

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Ubytování skvělé... pokoje naprosto čisté, denně výměna ručníků a běžný úklid... navíc jako bonus - z ručníků vytvořené různé zvířátka atd... :-) Uklízeč (ano, čtete správně, v Egyptě pracují asi jen muži :-) ) každý den s úsměvem, ptal se, zda je vše v pořádku, jestli ještě něco nepotřebujeme atd atd... Výhled z balkonu jsme měli přímo na aquapark, takže k vodě coby kamenem dohodil... ale i moři to bylo kousek, viz foto... Denně 1,5 litrů balené vody k ústní hygieně, jelikož jejich voda je použitelná tak akorát na umytí... Na to opravdu pozor, hrozí nemilé překvapení v podobě průjmu... mluvím z vlastní zkušenosti. Možnost koupě léků na různé problémy je přímo v hotelu a nedejbože je tam i CLINICa..

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jelikož jsme měli all incllusive, tak všeho co hrdlo ráčí a vybrat si musel naprosto každý... opravdová směska od těstovin, pizzy, různých druhů masa až po různě upravené ryby atd atd... nelze všechno vypsat, opravdu rozmanitá strava... Musím pochválit personál, všichni klucííííí na jedničku (vlastně na 5, co se týče hvězdiček :-) ), opravdu kmitali mezi rekreanty a prostírali, sklízeli použité nádobí a to rychlostí blesku. A co je důležité - s úsměvem !!!! Člověku se pak hned jinak stoluje.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Denně různé aktivity nejen pro děti, ale i dospělé... skvělí animátoři se pohybovali neustále mezi lidmi a bavili je (měnili převleky atd) ... bazénů hned několik plus aquapark především pro děti, ale samozřejmě i skluzavky a tobogány pro dospělé... Plavčík super, všechno si hlídal, takže rodiče nemuseli mít strach o své děti... K našemu all incl. patřily i veškeré alko i nealko nápoje, takže kromě jídelny i nějaké další čtyři pool bary.... samozřejmě opět s úslužnými a úsmívajícími se barmany... Abych nezapomněla, lehátka a osušky zdarma... Malé mínus za wifi zdarma pouze v lobby a ještě dost špatné, neustále vypadával ... Po zkušenosti bych radila využít nabídky hned po příletu na letišti - datová SIM karta ...

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Moře za mě největší mínus, ale jen pro toho, kdo je zvyklý na pozvolný vstup do moře... zde je přístup do moře přes molo a jelikož za našeho pobytu celkem foukalo, tak byly docela vlny, které já zrovna nevyhledávám, ale to je věc názoru, někdo je třeba miluje... zrovna tak šnorchlování (neumím to), milovníci potápění si přijdou na své, protože jak řekl můj manžel a syn - prostě skvělé... Pro menší děti je možné koupání v laguně, úplně stačí, voda teploučká... Pláž na konci každého dne upravována - lehátka, úklid atd atd... Slunečníky, lehátka, osušky opět zdarma... samozřejmostí je opět bar s možností alko i nealko nápojů ...

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okolí krásně udržované, personál resortu je opravdu hodně dobře naučený, jak mají svou práci vykonávat... Chodníky čisté, odpadkové koše denně vysypávány, na zemi jsem neviděla žádné pohozené odpadky ani cigaretové špačky. Po západu slunce vše krásné osvětlené... Co se týče nákupů, tak přímo v lobby jsou obchůdky a nebo si zaplatit za 10 euro noční výlet do Port Ghalib na nákupy a vyžívat se v smlouvání cen s místními obchodníky... podotýkám, že je to nutnost... :-)

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Tento resort opravdu doporučuji všem, byla to naše první all incllusivka, tak je možné, že až budu mít srovnání, trochu ze svého nadšení uberu, ale třeba taky ne... Tady se k ubytovaným opravdu chovají s úctou a úsměvem... Chce se mi věřit, že je ta práce baví, hlavně když vidíte zpívajícího si číšníka, jak pobíhá mezi lidmi v jídelně a sbírá po nich zbytky...

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 84
z 105 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež
  • Pro všechny věkové kategorie
  • Pro osoby toužící po klidu a odpočinku
  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro starší a méně pohyblivé osoby
  • Pro obchodníky
  • Pro zamilované a manželské páry

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání