Napsat recenzi

Mladý pár v Marsa alam

Recenze hotelu Three Corners Sea Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Coraya Bay)

Hodnocení:
průměrně: 4,1/5
Vloženo:
Pobyt: červen 2014
Přečteno: 787x
Recenze se líbila: 615 čtenářům
Fotografie: 0
Videa: 0
Komentáře: 2

Jelikož jsme mladý pár obávali jsme se, že se budeme po dvou dnech nudit. Mýlili jsme se! Tento hotel nabízel každý den různé programy o které se postarala animace, která byla neskutečná! Je tam i například fotograf, který vám udělá fotky na památku.. umí výborně česky a ty fotky jsou neskutečně nádherné!

Ubytování  průměrně (4,1/5)

Pokoj obyčejný, ale přece jsme v něm jen přespávali :)

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Jídlo výborné, opravdu jsme si každý našel co nám chutnalo.. jen je pravda že snídaně se nám moc nelíbili, chyběly třeba párky nebo podobně, ale také velký výběr.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,2/5)

Chválíme wifi na hotelu v recepci, i když byla pomalá dalo se připojit. Personál obdivujeme, pracoval denně a pořád s úsměvem, hned když uviděli prázdnou skleničku, talíř i kapesník hned to odnesli.

Pláž a moře  průměrně (3,9/5)

Pláž hezká, jen v moři je hned na začátku korál přes který se nesmí chodit takže se můžete jen "čvachtat" a poté jít po mole do moře.. ale to je teprve zážitek! ten podmořský svět je báječný! takže sebou jednoznačně potápěcí brýle.

Okolí hotelu  průměrně (3,4/5)

Okolo hotelu není nic, pouze poušť a nějaký jiný hotel.. ale zaplatili jsme s výlet do města, který nás stal na české asi nějak 120kč na jednoho. Tam byl výběr tašek, parfémů, koření, dýmek apod.. Ale v hotelu jsou taky obchody.. jen musíte pořádně smlouvat!

Celkový dojem  průměrně (4,1/5)

Báječný! Nic jiného nejde napsat, opravdu jsme maximálně spokojeni!

Tento hotel bych doporučil(a) svým nejlepším kamarádům doporučuje 84
z 105 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro rodiny s dětmi
  • Pro zamilované a manželské páry
  • Pro všechny věkové kategorie

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Marek: Dotaz - 29. 6. 2014 19:29

Dobrý den, odjíždím do tohoto hotelu zítra. Wifi je prosím zdarma? Nebo se něco platí? Mohla by jste mi kdyžtak poskytnout heslo? Děkuji za jakoukoliv odpověď. reagovat

Veronika: Re: Dotaz - 1. 7. 2014 21:35

Heslo dají zdarma na recepci :) ale upozornuji ze wifi neni moc rychla a občas se ztrácí připojení, je tam hodně lidí připojeno :) reagovat
Přidat komentář

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání