Napsat recenzi

Happy Life 4.-11.7.2015

Recenze hotelu Three Corners Happy Life Beach Resort **** (Egypt - Marsa Alam - Abu Dabbab)

Hodnocení:
průměrně: 4/5
Vloženo:
Pobyt: červenec 2015
Přečteno: 941x
Recenze se líbila: 571 čtenářům
Fotografie: 19
Videa: 0
Komentáře: 0
  • Pool Bar... Pool Bar...
  • Každý den uklizeno a zvířátka z ručníků... Každý den uklizeno a zvířátka z ručníků...
  • Naše krásná rezatá vana... Naše krásná rezatá vana...
  • Pláž u hotelu... Pláž u hotelu...
  • Výhled z pokoje... Výhled z pokoje...
  • Tobogány nejen pro děti... Tobogány nejen pro děti...
  • Vstup do hotelu... Vstup do hotelu...
  • Šnorchlování na Abu Dabab... Šnorchlování na Abu Dabab...
  • Abu Dabab...Nemo... Abu Dabab...Nemo...
  • Abu Dabab... Abu Dabab...
  • Abu Dabab...někdo krmil i přes zákaz... Abu Dabab...někdo krmil i přes zákaz...
  • Abu Dabab... Abu Dabab...
  • Tragická pláž u hotelu... Tragická pláž u hotelu...
  • Pozvolný "Kačák" u hotelové pláže ohraničený bojkami...Počet pokojů 185, podle nás minimální kapacita 500 osob. Neumím si to představit, na fotce je cca 15lidí a už je přecpáno... Pozvolný "Kačák" u hotelové pláže ohraničený bojkami...Počet pokojů 185, podle nás minimální kapacita 500 osob. Neumím si to představit, na fotce je cca 15lidí a už je přecpáno...
  • Plážový bar... Plážový bar...
  • Šnorchlování u hotelu... Šnorchlování u hotelu...
  • Šnorchlování u hotelu... Šnorchlování u hotelu...
  • Šnorchlování u hotelu... Šnorchlování u hotelu...
  • Šnorchlování u hotelu... Šnorchlování u hotelu...

Tento hotel jsme si vybrali na základě dostupných recenzí, podle kterých jsme si udělali obrázek krásné dovolené. V zápětí jsme však byli zklamáni, a to především z pláže a přístupu do moře. Hotel bychom zhodnotili jako průměrný.

Ubytování  průměrně (4,3/5)

Příjezd do hotelu před 6h ranní. Ubytováni na pokoj (i přes bakšišné 10dolarů) jsme byli cca po třech hodinách úmorného čekání v přehřáté aule recepce, kde nám byla poskytnuta jedna teplá 1,5l voda pro dvě osoby. Pásky all in až v 10h....Pokoj byl pěkný, čistý, prostorný, ale dle očekávání (bakšiš) skoro na pokraji komplexu, tzn všude bylo daleko. Vzhledem k tomu, že je hotel postavený pouhých pár let, několik věcí nás udivilo - rezatá vana, vyvěrající odpadní kanál, který sem tam zapáchal atd. Klimatizace zcela bezproblémová, funkční mini lednička, trezor zdarma...Úklid pokoje ok - denně překvapení formou zvířátek z ručníků (taktéž jsme dávali drobné všimné). Odjezd z hotelu v 15h, pásky all in a pokoj nám byly odebrány ve 12h, po té si musíte drinky platit buď zvlášť nebo na recepci zaplatit 10euro na osobu za prodloužení all in služeb do konce Vašeho pobytu...

Strava a stravování  průměrně (4/5)

Stále se opakující druhy jídla, rozmanitost nulová. Toto je však pro Egypt standardní.Neustále jen rýže, kuře, hovězí. Příjemnou změnou byly těstoviny připravované na přání. Též jsme očekávali více ovoce. Za vyzdvihnutí stojí zákusky, které byly opravdu vynikající....Co bylo však značně nepřijatelné byl samotný servis. Čekání na prostření stolu i 10minut (prostírání, příbor, úklid zbytků po předchozích strávnících). Vše způsobeno nedostatkem personálu, chudáci naprosto nestíhali. K nápojům se člověk dostal po vystání dlouhé fronty, na jejíjmž konci Vás mnohdy překvapil 1dcl plastový kelímek (nedostatek nádobí). Všechny tyto skutečnosti měly za následek to, že jsme takřka vždy jedli jídlo studené, a to v jakoukoliv hodinu výdeje.

Vybavení, služby a personál hotelu  průměrně (4,1/5)

Vybavení hotelu již uvedeno. Služby běžně - viz udáje ck. Personál hotelu byl převážně milý, usměvavý, komunikativní. Otravných nabízečů bylo minimum. Fajn byl prodavač suvenýrů na pláži - Aladin Kudrlinka :) Dámám dává zdarma náramky na ruku, aniž by se vnucoval. Jde mu především o reklamu.

Pláž a moře  průměrně (4/5)

Pláž nevhodně rozložená, lehátka a slunečníky v dlouhých dvou řadách, takže chvíli trvá než se člověk dostane do moře. Lehátek naprostý nedostatek, několikrát jsme museli ležet na podložkách na zemi. Pokud se tomu chcete vyvarovat, bez bakšiše se to neobejde. Přístup do moře naprosto katastrofální. Vstup do moře buď pozvolný do tzv. kačáku, kde byla voda po pas. Prostor ohraničený bojkami, za které se nesmělo. Naprosto směšné, pouze pro osmělení. Druhý vstup do moře byl před dlouhé molo zakončené schody, po kterých se šlo do vody. Převážně byla červená a černá vlajka. Při obou pouštěli do vody, ale pokud není člověk opravdu při síle a dobrý plavec, nemá šanci se po schodech dostat zpět. Vlny jsou tak silné, že s člověkem praští o železné schody. Nevím jak ostatní, ale já nevystoupila téměř nikdy bež šrámu, nohy samá modřina,rozřízlý prst atd. Naprosto nevhodné pro děti, nebezpečné! Plavčík sice usměvavý a povídavý, ale měl cca 150 cm a pochybuji o tom, že by někoho dokázal z vody zachránit. Korálový útes byl pěkný, spousta rybiček, někdo měl štěstí i na želvy a delfíny...Avšak vzhledem k tomu, že jsme Egypt navšítivili po několikáté, nepřipadalo nám to tak úžasné, jak zde v recenzích všichni popisují.

Okolí hotelu  průměrně (3,2/5)

Okolí hotelu nelze příliš hodnotit - klasický Egypt...Co bychom však doporučili je výlet na pláž Abu Dabab, která je vzdálená cca 10minut jízdy autem. Lze zakoupit na recepci - 5euro cesta tam i zpět+ 6euro vstup na pláž. Přístup do vody je zde krásný, pozvolný, k vidění jsou nejen barevné rybičky, rejnoci, murény, ale i karety. Když máte štěstí, může se objevit i Dugong. Taktéž jsme zakoupili výlet do Dolphin House za 65euro na osobu a čekalo nás další zklamání. Neviděli jsme ani delfíny, ani živý korál. Naprosto vyhozené peníze, když si vezmu, že delfíny jsme viděli předposlední den v 8h ráno u hotelového mola. Nezdržovali se, pouze proplavali, ale i tak krásný zážitek! Poslední výlet, který jsme absolvovali byl přístav Port Ghalib, který nás taktéž příliš nenadchnul. Pěší procházkou projito do půl hodiny, ideální místo pouze pro příznivce shopování.

Celkový dojem  průměrně (4/5)

Jak se říká, dovolená je taková, jakou si ji člověk udělá. Proto si troufám říci, že jsme si ji přes všechnu zmíněnou kritiku užili. Domníváme se však, že kdybychom bývali nečetli přechválené recenze na tento hotel, očekávali bychom od něj méně a byli bychom určitě spokojeni více. Zdá se nám, že jej hodnotí především lidé, kteří nemají s Egyptem žádné zkušenosti a tudíž nemají možnost porovnání.

Tento hotel nedoporučuji doporučuje 109
z 138 recenzentů

Hotel je vhodný pro:

  • Pro mládež

Tato recenze je osobním názorem jejího autora a server Recenze.cz ani jeho provozovatel nenese žádnou odpovědnost za její obsah či pravdivost.

« předchozí recenze hotelu další recenze hotelu »

Komentáře

Napište vlastní recenzi do tohoto hotelu

Umístění hotelu

Marsa Alam - nejlepší hotely

Top nabídky dovolené

Obchodní podmínky

Provozovatel serveru www.recenze.cz, Zájezdy.cz, a.s. (dále jen Provozovatel), si vyhrazuje právo odstranit fotografie, obrázky, výrazy, slova či příspěvky, které odporují dobrým mravům (např. obsahují vulgární výrazy, nadávky, rasistické, xenofobní či šovinistické narážky, u fotografií či obrázků pak takové, které jakkoli souvisejí s pornografií), porušují platné zákony ČR, poškozují dobré jméno Provozovatele, jeho obchodních partnerů nebo některého z uživatelů tohoto serveru, dále textové i obrazové příspěvky obsahující nabídky komerčního charakteru či jinak zneužívající možnosti propagace. Provozovatel si dále vyhrazuje právo nezobrazovat jména a příjmení uváděných osob, názvy cestovních kanceláří a cestovních agentur. Děkujeme za pochopení.

Provozovatel nenese žádnou odpovědnost za obsah či pravdivost recenzí. Autor recenze garantuje Provozovateli, že má práva ke zveřejnění jakýchkoliv obrázků či fotografií, které k recenzi přidal a zároveň tímto uděluje souhlas Provozovateli k jejich zveřejnění na internetu a využití v reklamních a propagačních materiálech.

Souhlasem s "Podmínkami vložení recenze hotelu" dává autor recenze rovněž souhlas se zařazením svého jména, příjmení a e-mailové adresy do zákaznického systému Provozovatele (čl. X Obchodních podmínek https://www.zajezdy.cz/informace/obchodni-podminky/), pakliže ještě není jeho zákazníkem.

Provozovatel prohlašuje, že chrání osobní údaje svých zákazníků, které v souvislosti se svou činností získá, a zaručuje jejich plnou ochranu v rámci těchto podmínek a platných právních předpisů.

Zájezdy.cz, a.s.

Podrobné hledání